Έκλεψαν τα ιερά σκεύη από παπά στο Ηράκλειο

Έκλεψαν τα ιερά σκεύη από παπά στο Ηράκλειο

Έκλεψαν την βαλίτσα του εφημέριου της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία με όλα τα ιερά σκεύη που θα χρησιμοποιούσε για τη Θεία Λειτουργία

papas
Κυριολεκτικά δεν είχαν τον… θεό τους οι άγνωστοι ιερόσυλοι που έκλεψαν την βαλίτσα του εφημέριου της εκκλησίας του Προφήτη Ηλία με όλα τα ιερά σκεύη που θα χρησιμοποιούσε για τη Θεία Λειτουργία, έξω από τον Άγιο Μύρωνα στην περιοχή Μαλεβιζίου του Ηρακλείου!

Στο ναό υπήρχε ήδη πολύς κόσμος όταν έφτασε ο ιερωμένος για να τελέσει τη Θεία Λειτουργία, ανήμερα της γιορτής του Αγίου. Κανείς, όμως, δεν αντιλήφθηκε πώς εκλάπη η βαλίτσα που είχε μέσα ακόμη και το Άγιο Δισκοπότηρο! Ο ιερέας υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, οι άνδρες του οποίου προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη.

*** Στόχος αγνώστων που ξηλώνουν τις μπαταρίες οχημάτων έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου τα τρακτέρ των αγροτών που βρίσκονταν σε χωράφια στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας! Οι δράστες άρπαξαν τους συσσωρευτές από τρία τρακτέρ, «ρούφηξαν» το πετρέλαιο από ένα ακόμη και χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι. Έρευνες για τον εντοπισμό τους διενεργεί η Ασφάλεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης