Με ενισχυμένες δυνάμεις συνεχίζει την μάχη της η Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να καταφέρει να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά που εκδηλώθηκε μετά τις 16.00 το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του Κιθαιρώνα Αττικής.
Οι φλόγες εξακολουθούν να μαίνονται σε δύσβατο μέρος σε χαράδρα, σε αρκετά μεγάλο υψόμετρο. Μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κίνδυνος επέκτασής της, ενώ βρίσκεται μακριά από κατοικημένη περιοχή.
Αρχικά η Πυροσβεστικήείχε κινητοποιήσει ένα ελικόπτερο, ωστόσο μετά τις 6 το απόγευμα οι εναέριες προσπάθειες κατάσβεσης ενισχύθηκαν με άλλα τρία ελικόπτερα και ακόμη 4 αεροσκάφη, που επιχειρούσαν για ώρες παράλληλα με τις επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης. Όταν έπεσε ο ήλιος, τα εναέρια μέσα αποσύρθηκαν.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του protothema.gr, αυτήν την ώρα δίνουν μάχη με τις φλόγες 145 πυροσβέστες με 32 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, υδροφόρες και μηχανήματα της περιφέρειας, της δήμων και των Ενόπλων Δυνάμεων.
Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στην πυρκαγιά στον Κιθαιρώνα Αττικής. Συνολικά επιχειρούν 145 Πυροσβέστες με 32 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ), 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 4 Α/Φ, 4 Ε/Π, υδροφόρες και μηχανήματα έργου της Περιφέρειας & των Δήμων
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.