Κρήτη: Αλλοδαπός «ποντικός» τρύπωνε σε δωμάτια ξενοδοχείων

Κρήτη: Αλλοδαπός «ποντικός» τρύπωνε σε δωμάτια ξενοδοχείων

Ο 29χρονος «ποντικός» συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας

xeiropedes
Πήρε... σβάρνα τα ξενοδοχεία σε μια περιοχή του Δήμου Χερσονήσου ένας 29χρονος αλλοδαπός και, μέσα σε ένα 24ωρο, διέρρηξε τέσσερα δωμάτια αρπάζοντας τα υπάρχοντα των τουριστών που απουσίαζαν. Η δράση του πήρε τέλος, όμως, όταν αποφάσισε να “χτυπήσει” και τη μόνιμη κατοικία μιας 40χρονης Ελληνίδας.

Αφού άρπαξε από μέσα μετρητά, κοσμήματα, κινητά, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα, επέστρεψε στον... προσφιλή του στόχο και διέρρηξε το δωμάτιο μιας 48χρονης αλλοδαπής τουρίστριας, από το οποίο έκλεψε χρήματα, ένα κινητό, μια κάρτα ανάληψης και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα συνολικής αξίας 430 ευρώ. Όμως, ήδη οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ακολουθούσαν τα ίχνη του και τον εντόπισαν.

Ο 29χρονος “ποντικός” συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν 308 ευρώ, 11 λίρες Αγγλίας, πέντε λίρες Σκωτίας, τέσσερα κινητά και διάφορα άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και κατασχέθηκαν. Κατά την έρευνα στον χώρο όπου διέμενε, βρέθηκαν κοσμήματα, κάρτες τραπεζών, ταξιδιωτικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα.

Όπως διαπιστώθηκε στην πορεία της έρευνας, ο 29χρονος είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείων από τα ξημερώματα της Κυριακής ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και είχε αρπάξει άλλα 118 ευρώ, μια λίρα Αγγλίας και αντικείμενα συνολικής αξίας 750 ευρώ. Μέρος των κλοπιμαίων που κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που άσκησε σε βάρος του δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης