Χειροπέδες σε 15χρονους για ληστεία με θύμα 17χρονο στη Βουλά
Στόχος τους το ηλεκτρικό πατίνι του 17χρονου
Δύο 15χρονοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, κατηγορούμενοι για ληστεία σε βάρος 17χρονου στην περιοχή της Βούλας, ενώ συνελήφθησαν και δύο γονείς για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το μεσημέρι της 12ης Ιουνίου οι δύο ανήλικοι προσέγγισαν τον 17χρονο, που κινούνταν με ηλεκτρικό πατίνι, και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν το πατίνι και διέφυγαν. Από την επίθεση ο 17χρονος τραυματίστηκε ελαφρά έπειτα από πτώση στο οδόστρωμα.
Κατά την έρευνα της υπόθεσης και μετά από αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και αποδεικτικού υλικού, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους δράστες και προχώρησαν στη σύλληψή τους το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Το ηλεκτρικό πατίνι εντοπίστηκε στη Γλυφάδα και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.
Οι δύο 15χρονοι οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.