Ρέθυμνο: Έφηβες έκλεψαν τσάντα με χρήματα και κάρτα και έκαναν ανάληψη

Ρέθυμνο: Έφηβες έκλεψαν τσάντα με χρήματα και κάρτα και έκαναν ανάληψη

Όταν η κοπέλα αντιλήφθηκε ότι το τσαντάκι είχε εξαφανιστεί, ειδοποίησε αστυνομικούς της ασφαλείας που έλεγξαν καρέ- καρέ το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος

atm-2
Την ώρα της διασκέδασης σε ένα νυχτερινό μαγαζί στο Ρέθυμνο, έκαναν «βουτιά» στην παρανομία δυο έφηβες Ελληνίδες, που κατάφεραν να αρπάξουν το τσαντάκι μιας 21χρονης όταν εκείνη δεν πρόσεχε. Μάλιστα, δεν αρκέστηκαν στα μετρητά ύψους 240 ευρώ που βρήκαν μέσα, αλλά έκαναν και αναλήψεις με την τραπεζική της κάρτα!

Όταν η κοπέλα αντιλήφθηκε ότι το τσαντάκι είχε εξαφανιστεί, ειδοποίησε αστυνομικούς της ασφαλείας που έλεγξαν καρέ- καρέ το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Έτσι, είδαν πεντακάθαρα τα δυο κορίτσια ηλικίας 18 και 19 χρόνων που του έκλεψαν και άρχισαν να τα αναζητούν. Στο μεταξύ, όμως, οι δυο νεαρές είχαν προλάβει να κάνουν συναλλαγές με την κάρτα, η οποία βρέθηκε στην κατοχή τους όταν συνελήφθησαν λίγο αργότερα, μαζί με τα χρήματα και τα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα που περιείχε το τσαντάκι. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

Επίθεση από δύο νεαρούς που άρπαξαν από το λαιμό της το χρυσό σταυρό και τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε, δέχθηκε μία ηλικιωμένη το απόγευμα του Σαββάτου στην Ξάνθη. Η 89χρονη γυναίκα ειδοποίησε άμεσα αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν μέσα σε λίγα λεπτά να εντοπίσουν τους δυο Έλληνες δράστες ηλικίας 24 και 20 χρόνων, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία. Έτσι, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης