Η μεγάλη συναυλία για τον Μίκη - Μήνυμα ενάντια στον διχασμό των Ελλήνων

4834164

Χιλιάδες πολίτες πήγαν στο Καλλιμάρμαρο για να τιμήσουν τον σπουδαίο μας συνθέτη - Συγκλονιστικοί οι Βασίλης Λέκκας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας αλλά και όλοι οι καλλιτέχνες που έδωσαν το παρών - Συγκινημένος παρακολουθούσε ο Θεοδωράκης και ζήτησε: «Φέρτε ξανά την ανοχή και την ευγένεια στην πολιτική!»

«Είναι ανάγκη οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι. Να επιστρέψουν τα παιδιά μας από το εξωτερικό και να αποφύγουμε τον διχασμό που έφερε τις χειρότερες καταστροφές. Όταν είμαστε ενωμένοι, μεγαλουργούμε. Φέρτε ξανά την ανοχή και την ευγένεια στην πολιτική». Όταν ο σπουδαιότερος της εποχής σου μιλά, όταν ζητά, οφείλεις να ακούσεις και να προβληματιστείς. Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ο σπουδαιότερος της εποχής μας. Δεν είναι μόνο συνθέτης, καλλιτέχνης, μουσικός... είναι πολλά περισσότερα. Είναι ένα σύμβολο, ένα υπόδειγμα πολίτη, με έντονη πολιτική δράση, ένας ΈΛΛΗΝΑΣ που αγάπησε στην πράξη αυτή τη χώρα, τη διαφήμισε στο εξωτερικό, πάλεψε και παλεύει για εκείνη και τους ανθρώπους της. Η μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε στο Καλλιμάρμαρο για τον Μίκη Θεοδωράκη εξελίχθηκε σε ένα πανελλαδικό μήνυμα ενάντια στον διχασμό, ενόψει και των κρίσιμων εκλογών που θα διεξαχθούν σε λίγες ημέρες.

Η συναυλία είχε συμβολικό τίτλο τον στίχο του Μίκη Θεοδωράκη: «ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ- Αυτό που ήσουν κάποτε, θα γίνεις ξανά» από το ομώνυμο τραγούδι του.


Η επιστολή του Μ. Θεοδωράκη για τη συναυλία και το μήνυμα περί ενότητας (τη διάβασε ο Γρηγόρης Βαλτινός)
Η επιστολή του Μίκη Θεοδωράκη για τη μεγάλη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο

Η επιστολή Θεοδωράκη:
«Ας μου επιτραπεί να πω ότι δεν θεωρώ τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο σαν ένα ακόμα αφιέρωμα προς εμένα αλλά σαν ένα προσκλητήριο σε ό,τι πίστεψα περισσότερο στη ζωή μου: Στην ενότητα των Ελλήνων.
Απορώ ειλικρινά, πως υπάρχουν ακόμα Έλληνες που δεν έχουν κατανοήσει, ότι στις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας μας οι Έλληνες ήταν ενωμένοι. Όπως και ότι ο εθνικός διχασμός ήταν υπαίτιος για όλα τα δεινά που έζησε ο Λαός μας.
Κι αυτό δεν είναι άποψη ενός ρομαντικού καλλιτέχνη αλλά η καθαρή ιστορική αλήθεια.
Ειδικά μετά τα Μνημόνια, μας χρειάζεται μια μακρά περίοδος ανάκαμψης, προόδου και αναγέννησης.
Πιστεύω όμως ότι η πιο μεγάλη ίσως απώλεια, υψίστης εθνικής σημασίας, είναι το γεγονός ότι χάθηκε ο ανθός του Έθνους. Οι εκατοντάδες χιλιάδες νέες και νέοι, μορφωμένοι και επιστήμονες οι πιο πολλοί, με άλλα λόγια η ατμομηχανή που θα μας οδηγούσε προς το μέλλον.
Με σφιγμένη καρδιά θα ήθελα με τα τραγούδια μου να βοηθήσω όλους τους συμπατριώτες μου να ενωθούν γύρω από αυτόν τον μέγιστο στόχο: Να ξαναφέρουμε τα παιδιά μας στην πατρίδα. Όμως ποια πατρίδα; Σε μια πατρίδα όπου οι μισοί θέλουν να εξαφανίσουν τους άλλους μισούς, την ώρα που η χώρα μας βγαίνει αργά και βασανιστικά από την κρίση, ενώ παράλληλα τα απειλητικά σύννεφα στην γειτονιά μας γίνονται κάθε μέρα και πιο μαύρα;
ΕΝΩΘΕΙΤΕ!Βάλτε την αμαξοστοιχία «Ελλάς» πάνω στις ράγες της συνεργασίας, της δημιουργίας και της προόδου. Φέρτε ξανά την ανοχή και την ευγένεια στην πολιτική αλλά και στην καθημερινότητά μας. Βοηθήστε τον Λαό μας να ξαναγίνει αυτός που με την λάμψη του κάποτε κέρδισε τον παγκόσμιο θαυμασμό. Ξαναφέρτε πίσω τα φωτεινά μυαλά της νέας γενιάς.Γιώργος Νταλάρας

e3408f1f 9aaf 4bba acc2 d47297825a54«Αυτό που ήσουν κάποτε, θα γίνεις ξανά»

C343A0A6 FB44 4C02 B66F F6FFADA6D177


Ήταν μία συναυλία η οποία γκρέμισε τα τείχη που χωρίζουν κοινωνικές τάξεις, ιδεολογίες, απόψεις, σκοπιμότητες, συμφέροντα, επιδιώξεις. Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι πάνω απ΄ όλα όσα αναφέραμε και αυτό αποδείχθηκε με την παρουσία επωνύμων και μη, χιλιάδων πολιτών, καλλιτεχνών, πολιτικών, οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τον σπουδαίο αυτόν Έλληνα. Ήταν μία συναυλία με πάθος, όπως όλη η ζωή του Μίκη Θεοδωράκη. Διότι ο Μίκης έχει πάθος για τη ζωή, για το δίκαιο, για τον άνθρωπο, αλλά πάνω απ΄ όλα, το δίκαιο για την ταλαιπωρημένη διαχρονικά Ελλάδα, το ιερό χώμα που γεννά ακόμη γίγαντες.

Τη συναυλία άνοιξε ο Γιώργος Νταλάρας με το τραγούδι «Ένα γράμμα από τη Ζήτουνα». Ακολούθησαν αλφαβητικά δεκάδες καλλιτέχνες, οι οποίοι τραγουδούσαν ένα δημιούργημα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη. Μία μαγική βραδιά στο Παναθηναϊκό στάδιο, ωστόσο τόσο μικρή σε διάρκεια για να χωρέσει το έργο του σπουδαίου αυτού Έλληνα, αλλά και για να απολαύσει κανείς το δημιουργικό του ταλέντο, τη μελωδία, την έμπνευση.

Από τις Κορυφαίες στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Βασίλη Λέκκα, ο οποίος κάλεσε τους πάντες να σηκωθούν όρθιοι για τον Μίκη Θεοδωράκη και ερμήνευσε το Στείλε ουρανέ μου ένα φιλί. 

Βασίλης Λέκκας:
Ο Βασίλης Λέκκας κατέθεσε ψυχή στη συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη στο Καλλιμάρμαρο

Βασίλης Λέκκας

Βασίλης ΛέκαςΕκείνος που καταχειροκροτήθηκε ήταν και ο Σταμάτης Κόκκοτας:

Βίντεο1Γιώργος Νταλάρας:

Καλλιμάρμαρο συναυλία - αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη

 

Βίντεο


Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος τραγουδά για το Μίκη (24/06/2019)
Θέμης Αδαμαντίδης

Ο Θέμης Αδαμαντίδης τραγουδά Μ. ΘεοδωράκηΠέγκυ Ζήνα
Η Πέγκυ Ζήνα στη μεγάλη συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη στο Καλλιμάρμαρο
Ο Μίκης μπαίνει στο Καλλιμάρμαρο

Είσοδος Μίκη Θεοδωράκη στο Καλλιμάρμαρο για τη συναυλία - αφιέρωμα (part2)Είσοδος Μίκη Θεοδωράκη στο Καλλιμάρμαρο για τη συναυλία - αφιέρωμαΟ Μίκης, φυσικά, δεν μπορούσε να λείψει από τη δική του μεγάλη βραδιά. Ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Μίμη Πλέσσα, έναν ακόμη σπουδαίο συνθέτη, απολάμβανε την αγάπη και την καθολική αποδοχή του κόσμου. Αν θέλουμε να βάλουμε σε μία σωστή βάση την παρουσία και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη, η χθεσινή βραδιά είναι που δίνει το στίγμα. Ο Μίκης Θεοδωράκης συγκαταλέγεται στη λίστα με τους ελάσχιστους σε αριθμό ανθρώπους στον πλανήτη, που δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Η χθεσινή στο Καλλιμάρρμαρο ήταν μία βραδιά μαγική, γεμάτη με το πάθος, το ταλέντο, την αύρα, τη ζωή του Μίκη, την οποία απόλαυσαν χιλιάδες πολίτες όλων των ηλικιών, με ενθουσιασμό, θαυμασμό και αγάπη για έναν άνθρωπο που πρόσφερε, που αφήνει το στίγμα του σε τούτο τον κόσμο, που εν τέλει το άστρο του θα λάμπει για πολλές δεκαετίες ακόμα, καθιστώντας τη ζωή και το έργο ένα από τα τελευταία πρότυπα που αξίζει ένα παιδί να ακολουθήσει.

teo11
teo5
teo4
teo3
teo2
teo1
teo6
teo7
teo8
teo10
lip00

Και ο κόσμος, που από νωρίς σχημάτιζε ουρές για να πιάσει μια όσο το δυνατό καλύτερη θέση εκεί κοντά στο κέντρο του Σταδίου, στις μαρμάρινες κερκίδες, όταν είδε τον Μίκη να φτάνει, σηκώθηκε όρθιος και τον αποθέωσε. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και ο υδράργυρος στο... κόκκινο, καθώς υπήρξε και λιποθυμία θεατή, όπως φαίνεται στη φωτογραφία παραπάνω.

kallimarmaro_mikis_in3

kallimarmaro_mikis_in2

Μαζί με τις χιλιάδες του κόσμου, στο Καλλιμάρμαρο ήταν και εκπρόσωποι του πνεύματος, ηθοποιοί και καλλιτέχνες, επίλεκτα στελέχη του αθλητισμού, Ολυμπιονίκες και αθλητές που τίμησαν την Ελλάδα και σήκωσαν τη γαλανόλευκη ψηλά είναι εκεί για να τιμήσουν το Μίκη Θεοδωράκη.

Η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» με 25 σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για μία αξέρχαστη καλοκαιρινή βραδιά. Ο συνθέτης είχε εκφράσει την επιθυμία να παρίστανται στη συναυλία όχι μόνο οι 25 τραγουδιστές, αλλά και το σύνολο των συνάδελφών του συνθετών, με τους οποίους από κοινού δημιούργησαν το ρωμαλέο ελληνικό τραγούδι.

Την εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο παρουσίασαν ο Γρηγόρης Βαλτινός και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο.

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες:

Θέμης Αδαμαντίδης
Ρίτα Αντωνοπούλου
Καλλιόπη Βέττα
Ελένη Βιτάλη
Δώρος Δημοσθένους
Πέγκυ Ζήνα
Γιάννης Ζουγανέλης
Παντελής Θαλασσινός
Αντώνης Καλογιάννης
Σταμάτης Κόκοτας
Βασίλης Λέκκας
Μανώλης Μητσιάς
Δημήτρης Μπάσης
Γιάννης Μπέζος
Γιώτα Νέγκα
Λάκης Παπαδόπουλος με τα ψηλά ρεβέρ
Σοφία Παπάζογλου
Μίλτος Πασχαλίδης
Αντώνης Ρέμος
Ηρώ Σαΐα
Πασχάλης Τόνιος
Λάκης Χαλκιάς
Zülfü Livaneli
Arja Saijonmäa

Έκτακτη συμμετοχή αυτή του Γιώργου Νταλάρα που με την ερμηνεία του σε γνωστά τραγούδια του μουσικοσυνθέτη ξεσήκωσε τον κόσμο.

4834173
4834174
4834183

ΣΧΟΛΙΑ (43)

Αντε και εις ανωτερα

Στη συναυλια συμμετειχε και ο γιωργος νταλαρας.δεν λεω περισσοτερα διοτι τα λογοκρινετε

Ποιος διχασμός, ξεχάσαμε;

Ο διχασμός προέκυψε το 1946 όταν οι δωσίλογοι και συνεργάτες στην Κατοχή με τους Ναζί του Εθνικού Στρατού δεν επέτρεψαν να γίνει η χώρα μας, όπως ήταν και το θέλημα του λαού δηλαδή, Σοβιετική Δημοκρατία, διχασμός προέκυψε και στις μέρες μας που υπάρχουν ακόμη άτομα που πιστεύουν σε οικογένειες, πατρίδες, θρησκείες, έθνη, σύνορα και άλλα τέτοια φασιστικά και μεσαιωνικά στερεότυπα. Όσο υπάρχουν φασίστες, εθνικιστές, ρατσιστές και ξενοφοβικοί σε αυτόν τον τόπο πάντα θα επικρατεί ο διχασμός. Ή αριστερός ή το χάος και η καταστροφή, απλά τα πράγματα.

Λιάνα

Αλέκα, εσύ;

...

Ωραία όλα αυτά, αλλά ξέχασες να μας πεις γιατί η Σοβιετική δημοκρατία είναι καλύτερη από τους άλλους τρόπους διακυβερνησης. Περιμένουμε να μας καταπλήξεις.

Θεριστής

Κάθε καλλιτέχνη πρέπει πρωτίστως να τον κρίνεις για το έργο του. Και το έργο του Θεοδωράκη είναι τεράστιο, είναι μεγαλειώδες, είναι μια ολόκληρη εποχή. Γράφουν πολλοί φασίστες στο site, προσωπικά δεν μπορώ να νιώσω ούτε το ελάχιστο δείγμα ενότητας με κάποιον που δεν σέβεται τον άνθρωπο και την ιστορία της πατρίδας του, πως μπορείς να νιώσεις ενότητα με άτομα που προσκυνούν τη ναζιστική σημαία; Ποτέ ενότητα με αυτούς! Μόνο στη φυλακή αυτοί. Και γι'αυτό το λόγο προσπερνώ το όποιο πολιτικό μύνημα που ήθελε να περάσει ο συνθέτης και απλά να σταθώ μόνο στο τεράστιο έργο του Θεοδωράκη το οποίο αποτελεί πλέον πρώτα παγκόσμια κληρονομιά και μετά ελληνική. Οπως ακριβώς και με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, δεν με ενδιαφέρει το αναμάσημά του από εδώ πουθενάδες που τον χρησιμοποιούν για να αποκτήσουν μια κάποια ταυτότητα που δεν αξίζουν όντας οι ίδιοι ανίκανοι να σηκώσουν το βάρος αυτού, αλλά η σημασία του στον παγκόσμιο πολιτισμό.

Ιστορικός

Και όπως είναι ευρύτατα γνωστό, μαζεύτηκαν κάτι φασίστες και είπαν : Ας διχάσουμε τον Ελληνισμό!

Woman

Ηταν τέλεια! Φοβερη Εμπειρια!

***

Οταν προπαγανδιζες επι χρονια υπερ του ΖΑΒΟΥ ηταν καλα. Οταν επι δεκαετιες πουλαγες αριστεροσυνη ηταν καλα. Οταν γυρναγες ως μελος του ΚΚΕ και εσπερνες τη διχονοια ηταν καλα. Οταν ακουγες επι χρονια τα εμεις η αυτοι, τα θα σας τελειωσουμε, τις κρεμαλες στο Συνταγμα, τους γερμανοτσολιαδες, τους προδοτες τα λαικα δικαστηρια, ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ. Τωρα που τα λουστηκαμε τωρα που ηρθε η ωρα να πληρωσετε ολοι σας και να ξαναγυρισετε στο 3% σας επιασε ο πονος της συναινεσης. Τωρα καταλαβατε, τωρα συνειδητοποιησατε , τωρα σας επιασε ο πονος για να 'ξεχασουμε' και να 'ενωθουμε'. Ε ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ. Θα ενωθουμε ΝΑΙ γιατι δε πιστεουμε οτι οι μισοι ειναι κακοι και οι αλλοι μισοι καλοι. Θα ενωθουμε αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. Ξεχασαμε ΜΙΑ φορα με τη Βαρκιζα και 50 χρονια μας πουλαγατε τη μουφα του ηθικου- ενω εμεις οι 'αλλοι' ειμασταν οι ανηθικοι- τη μουφα των αγωνων της 'αριστερας' ενω το υπολοιπο 50% των ελληνων ηθελε π.χ τη χουντα. Τη μουφα των δε κυβερνησε η αριστερα ποτε την ωρα που απο το 1974 ειχαμε 30 χρονια σοσιαΛΗΣΤΕΣ ουτε 10 'δεξια' και τα ρεστα ηταν οικουμενικες. Δε ξεχασαμε τους φονιαδες των λαων που τους δολοφονουσατε και μετα τρεξατε να τους παρετε αγκαλιτσα να ξεπουλησετε τη Μακεδονια. Δε ξεχασαμε τα GO BACK. Μπορω να γραφω σεντονια τι θυμωμαστε. Οποτε ας αφησει τα χαιλικια της ενοτητας ολο το συμφερτο των κομμουνιστων που ανβηκε χθες να δωσει παρασατση με μπροσταρη το ΓΡΑΦΙΚΟ ΜΙΚΙ ΜΑΟΥΣ. Απλα ΕΠΑΝΗΛΘΕ η μνημη σας και η μεγαλοψυσια σας 12 μερες πριν χαθει η καρεκλα. ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ.

Praktoro Fasisto SorroSyrizanel

Ο Τραγουδιστής είναι αυτός ππυ μεταφέρει το μήνυμα του στιχουργού και τού συνθέτη στο κόσμο. Ο Αγγελιοφόρος όσων θέλει να μας πεί ο στιχουργός και ο Συνθέτης ο Θεοδωράκης εν προκειμένω. Το μήνυμα του ΜΙΚΗ ήταν ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ που καλλιέργησε και αναζοπύρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ώς αντιπολίτευση και ώς Καθεστώς ,τον καταστροφικό Διχασμό πού έσπειραν επι δεκαετίες οι Αριστεροί με αποκορύφωμα τον Εμφύλιο Πόλεμο που προκάλεσαν για να επιβάλουν στην Ελλάδα τον Φασισμό της Δικτατορίας του Προλεταριάτου !------------------------ Ας δούμε ποιοί ήταν χθές κάποιοι απο τούς Αγγελιοφόρους του μηνύματος ! Γιώργος Νταλάρας η επιτομή της Αριστερής χούντας στο τραγούδι. Θέμης Αδαμαντίδης ο νεόβλακας υποψήφιος με τον Συριζα Καλλιόπη Βέττα η γνωστή Συριζαία Ελένη Βιτάλη η Αγράμματη Συριζαία Γιάννης Ζουγανέλης ο πονηρός του ΚΚΕ του ΚΚΕμλ -ΠασοκοΣυριζα Αντώνης Καλογιάννης τα ίδια Βασίλης Λέκκας τα ίδια Μανώλης Μητσιάς τα ίδια Γιώτα Νέγκα τα ίδια Λάκης Χαλκιάς φανατικός του ΚΚΕ. Απο τους Αγγελιοφόρους που μια ζωή πλουτίζουν ασκώντας την προπαγάνδα του Διχασμού βγάλτε συμπέρασμα πόσο πειστικό μπορει να είναι το μήνυμα του Μεγάλου ΜΙΚΗ !

Και σε σένα

ΕΥΓΕ!! Να αγιάσει το χρυσό σου στοματάκι και χεράκι!!! Έτσι είναι. Και ευτυχώς που κυβερνήσανε για να μπορούμε πλέον με αποδείξεις απροκάλυπτα να τους φτύνουμε καταλογίζοντάς τους Ιστορικά ότι τους αναλογεί. Και αυτό ούτε ήθος είναι, ούτε αγάπη για την Πατρίδα, ούτε αγάπη για την ειρήνη και την ευημερεία, ούτε καν αγάπη για τον άνθρωπο.

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ,.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΥΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΠΩΡΗΤΟΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ.ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ.

Ε;

"Οι εκατοντάδες χιλιάδες νέες και νέοι, μορφωμένοι και επιστήμονες οι πιο πολλοί, με άλλα λόγια η ατμομηχανή που θα μας οδηγούσε προς το μέλλον." Αφού είναι τόσο λαμπροί αυτοί οι νέοι γιατί έφυγαν άρον άρον όπως φεύγουν όλα τα παιδάκια κάθε μεσαίας τάξης του μπαμπά και της μαμάς, για να μη πονέσουν τα χεράκια τους κατά την ανόρθωση της χώρα τους;

Ελλάδα, σε αγάπησα και με πλήγωσες

Ποιά ανόρθωση? Που έχουν τους νέους να δουλεύουν για ψίχουλα για να συντηρούν ''μισθωτούς και συνταξιούχους'' του δημοσίου? Μήπως θα μας ''ανορθώσει'' η Νέα Δημοκρατία? Ή ο Τσιπρας? Ή η Φώφη? Δεν έχουν όλοι νοημοσύνη αμοιβάδας, κύριε. Να βρείτε αλλού κορόιδα. Η μοίρα που σας αξίζει είναι Τουρκοκρατία, δυστυχώς.

¨Ολοι φεύγουν από τα failed states, δημόσιε

Έφυγαν για να κάνουν παιδιά σε χώρες με σύνορα , με δικαστήρια , με αστυνομία , με φυλακές για τους φονιάδες , με φόρο 10% κι όχι 110% για να τρέφονται λάθροι , με κτηματολόγιο , χωρίς μολότωφ , χωρίς σαλεμένους , χωρίς ισλαμιστές , χωρίς επίορκους , χωρίς σφυροδρέπανα εν έτει 2019 .

ττ

Εφυγαν γιατι μπορουσαν. Και φεύγουν ακόμη. Πως να σου το πω....δεν θελουν να ταιζουν τους συνταξιουχους του ΠΑΣΟΚ

Andreas

O MIKHS EINAI APO TOYS LIGOYS ELLHNES ME SOBAROTHTA YPEYTINOTHTA KAI ELLHNIKOTHTA POY EXOYME, EINAI ARISTEROS, ALLA PANO AP'OLA EINAI ELLHNAS KAI GIAYTO THA MHNH SAN ENAS MEGALOS ELLHNAS OTAN MIA MERA THA FYGH AP'TH ZOH.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

astinomia

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, αλβανικής καταγωγής, δύο άνδρες και μία γυναίκα, η οποία ήταν μάλιστα η  μητέρα του ενός εκ των συλληφθέντων - Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν μεταξύ άλλων ποσότητα κοκαΐνης, χασίς βάρους επτά κιλών, ζυγαριές ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ

xania_main

Ξέφυγε η κατάσταση στη συνεδρίαση του  Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χανίων το βράδυ της Τετάρτης, σε συζήτηση για τους ισολογισμούς -  Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην άμεση παρέμβαση των ψυχραιμότερων

1
vac0

Τον εντοπισμό του τοξινογόνου στελέχους της διφθερίτιδας στον άτυχο 8χρονο που κατέληξε την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, χαρακτηρίζοντάς το ως σποραδικό περιστατικό