Κοζάνη: Παρέλαβε κοκαΐνη από το ΚΤΕΛ και πάλεψε με αστυνομικούς

Κοζάνη: Παρέλαβε κοκαΐνη από το ΚΤΕΛ και πάλεψε με αστυνομικούς

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 39χρονο που είχε πάει στα ΚΤΕΛ για να παραλάβει κοκαΐνη

kozani_kokaini
Αντιλήφθηκε τι τον περίμενε ένας 39χρονος Έλληνας, όταν είδε να τον πλησιάζουν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Γρεβενών και της Ο.Π.Κ.Ε. στον σταθμό του ΚΤΕΛ σε περιοχή της Κοζάνης και ρίσκαρε παίζοντάς τα όλα για όλα.

Ο ύποπτος, ο οποίος βρισκόταν εκεί για να παραλάβει ένα δέμα με ναρκωτικά που του είχε αποστείλει άγνωστος με το λεωφορείο της γραμμής Αθηνών- Κοζάνης, προσπάθησε να διαφύγει σπρώχνοντας τους αστυνομικούς, όμως τελικά ακινητοποιήθηκε και στην κατοχή του βρέθηκαν ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε κοκαΐνη βάρους 30 γραμμαρίων και 100 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος Σερβίων- Βελβεντού και εκεί βρέθηκαν 18 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 36,58 γραμμαρίων, έξι συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό βάρους 810,62 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό βάρους 2,47 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης που άσκησε σε βάρος του δίωξη για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και αντίσταση, ενώ ο αποστολέας των ναρκωτικών αναζητείται από την Δίωξη Ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης