Απεβίωσε ο Γιάννης Βλόντζος, πρόεδρος της Merck Ελλάδος
Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός από συναδέλφους και συνεργάτες στο χώρο της Υγείας και υπηρέτησε όλες τις θέσεις που ανέλαβε με επιτυχία και αίσθηση καθήκοντος, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρίας
Η οικογένεια της φαρμακευτικής εταιρίας Merck - αλλά και ο φαρμακευτικός κλάδος- βιώνει την απώλεια ενός σημαντικού στελέχους, εξαιρετικού επαγγελματία και ανθρώπου, του Γιάννη Βλόντζου.
Με ανακοίνωσή της η εταιρία Merck Ελλάδος, γνωςτοποίηςε σήμερα πως "με βαθύτατη θλίψη σας ενημερώνουμε πως ο Γιάννης Βλόντζος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Merck Ελλάδος απεβίωσε χθες".
"Με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στον φαρμακευτικό κλάδο, ο Γιάννης Βλόντζος υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός από συναδέλφους και συνεργάτες στο χώρο της Υγείας και υπηρέτησε όλες τις θέσεις που ανέλαβε με επιτυχία και αίσθηση καθήκοντος.
Η οικογένεια της Merck θρηνεί την απώλεια ενός εξαιρετικού ανθρώπου και επαγγελματία και από σήμερα είναι φτωχότερη. Η σκέψη μας είναι κοντά στην οικογένειά του" αναφέρει η ανακοίνωση.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο, 15 Ιουνίου στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, στις 10πμ.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.