Σέρρες: Στον εισαγγελέα οι ληστές αλλοδαπών

Σέρρες: Στον εισαγγελέα οι ληστές αλλοδαπών

Ένας 23χρονος Έλληνας τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, είναι ο μόνος που παραμένει ασύλληπτος από την πενταμελή σπείρα

peripoliko_1
Ένας 23χρονος Έλληνας τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, είναι ο μόνος που παραμένει ασύλληπτος από την πενταμελή ομάδα κακοποιών που επιτέθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής σε δύο αλλοδαπούς στη πόλη των Σερρών για να τους ληστέψουν.

Οι πέντε δράστες προσπάθησαν να αρπάξουν χρήματα και κινητά από τα υποψήφια θύματα, χτυπώντας τα με γροθιές και απειλώντας τα με μαχαίρι. Ωστόσο, οι αλλοδαποί αντιστάθηκαν και αναγκάστηκαν να το βάλουν στα πόδια, καθώς είχαν ήδη κινητοποιηθεί αστυνομικοί της Ασφάλειας, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του τοπικού τμήματος οι οποίοι τους καταδίωξαν.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, εντοπίστηκαν αρχικά και συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί ηλικίας 20 και 29 χρόνων, ενώ το ίδιο απόγευμα εντοπίστηκαν και δυο από τους συνεργούς τους, ένας 23χρονος αλλοδαπός και ένας 24χρονος Έλληνας. Και οι τέσσερις οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων, στην οποία περιλαμβάνεται και ο 23χρονος συνεργός τους που αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης