Ηράκλειο: Είχε στο σπίτι του «μίνι» χασισοφυτεία και παράνομο όπλο

Ηράκλειο: Είχε στο σπίτι του «μίνι» χασισοφυτεία και παράνομο όπλο

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο καλλιεργούσε 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως ενός μέτρου

Karditsa-fytwrio-kannabis
Περικυκλωμένο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. βρέθηκε μέρα- μεσημέρι το σπίτι ενός 58χρονου Έλληνα στο Ηράκλειο, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι «σπρώχνει» σε χρήστες ναρκωτικών ποσότητες χασίς που καλλιεργεί ο ίδιος, ενώ έχει και παράνομο οπλισμό στην κατοχή του.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε μετά την σύλληψη του ενοίκου, εντοπίστηκε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος μέσα στον οποίο καλλιεργούσε 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως ενός μέτρου, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και η συγκομιδή του δράστη από 642 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης και σπόροι πυο δεν είχε προλάβει να φυτέψει.

Ο 58χρονος είχε ακόμη στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατασχέθηκε επειδή δεν είχε άδεια, καθώς και αρκετά φυσίγγια. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου στον οποίο παραπέμφθηκε του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

*** Στην περιοχή του Βροντάδου στη Χίο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 54χρονος Έλληνας, ο οποίος είχε στην κατοχή του τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 651 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης