Στο πλαίσιο παρουσίας του στην Κύπρο για το 5ο Διακυβερνητικό Συμβούλιο Άμυνας Ελλάδας - Κύπρου, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη την Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ), συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη.
Κατά την επίσκεψή του στην ΕΛΔΥΚ ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή της Μονάδας, απευθύνθηκε στο προσωπικό της Δύναμης τονίζοντας τη σημασία αυτής στην προάσπιση της ασφάλειας και τη διατήρηση της σταθερότητας της περιοχής, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο Πεσόντων και Αγνοουμένων Ελλήνων Αγωνιστών στην Κύπρο.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.