Καταδίωξη Αλβανών με 45 κιλά χασίς στην Καστοριά

Καταδίωξη Αλβανών με 45 κιλά χασίς στην Καστοριά

Μετά από ολιγόλεπτη καταδίωξη, οι δύο αλλοδαποί, ο 32χρονος οδηγός και ο 19χρονος συνεπιβάτης του, συνελήφθησαν

Kastoria-xasis
Λίγα λεπτά κράτησε η επιχείρηση των αστυνομικών για τη σύλληψη των δυο επιβατών ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που μετέφερε μεγάλη ποσότητα χασίς, ο οδηγός του οποίου πάτησε γκάζι όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο σε μια περιοχή της Καστοριάς, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Σε κοντινή απόσταση, το όχημα ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί, ο 32χρονος οδηγός και ο 19χρονος συνεπιβάτης που κατά την διάρκεια της ολιγόλεπτης καταδίωξης «ξεφορτώθηκαν» τους τρεις ταξιδιωτικούς σάκους με το χασίς πετώντας τους από τα παράθυρα. Οι σάκοι περισυνελέγησαν από τους αστυνομικούς και στο εσωτερικό τους βρέθηκαν εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 45 κιλών και 150 γραμμαρίων.

Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και απείθεια, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό τους μαζί με δυο κινητά και τρεις κάρτες SIM. Η Δίωξη Ναρκωτικών Καστοριάς διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει ποιος θα ήταν ο τελικός αποδέκτης των ναρκωτικών, που όλα δείχνουν ότι θα διακινούνταν στην δυτική Μακεδονία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης