Κρήτη: Σοκάρει η νέα υπόθεση ασέλγειας σε 5χρονο κορίτσι!

Κρήτη: Σοκάρει η νέα υπόθεση ασέλγειας σε 5χρονο κορίτσι!

Ο αδίστακτος παιδόφιλος, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές,  έγινε αντιληπτός από περαστικούς  οι οποίοι και έτρεξαν για να τον σταματήσουν

aselgeia_99
Χαμός έγινε το πρωί της Παρασκευής στη Νεάπολη Λασιθίου, όταν ένας ηλικιωμένος προσπάθησε να χαϊδέψει με άσεμνες χειρονομίες ένα κοριτσάκι αλβανικής καταγωγής ηλικίας μόλις 5 χρόνων, ενώ παράλληλα ξεστόμιζε διάφορα αισχρόλογα και χυδαίες φράσεις κάνοντάς το να βάλει τα κλάματα!

Οι περαστικοί αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε και έτρεξαν να εμποδίσουν τον αδίστακτο παιδόφιλο να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στο αηδιαστικό του έργο. Μάλιστα, δεν τον άφησαν να φύγει, ώσπου να φτάσουν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες με την κατηγορία της απόπειρας ασέλγειας σε βάρος ανήλικης.

Όπως διαπιστώθηκε, ο ηλικιωμένος είχε απασχολήσει την Αστυνομία για παρόμοιες αιτίες αρκετές φορές στο παρελθόν κι έτσι η υπόθεση κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή. Για το λόγο αυτό, την προανάκριση ανέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου στην οποία προσήχθη ο δράστης, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης