Νεαρή κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από Ινδό στο Ρέθυμνο

Νεαρή κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από Ινδό στο Ρέθυμνο

Ένας 36χρονος Ινδός εκμεταλλεύτηκε την πολυκοσμία και τη δυνατή μουσική και προσπάθησε με τη χρήση βίας να την υποχρεώσει να τον ακολουθήσει σε ένα σημείο της παραλίας

perioliko
Λίγο έλειψε να μετατραπεί σε εφιάλτη το ξεφάντωμα κατά την διάρκεια της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς στην παραλιακή λεωφόρο του Ρεθύμνου, για μία νεαρή Ελληνίδα που κατήγγειλε έναν αλλοδαπό ότι επιχείρησε να την παρασύρει σε απόμερο σημείο με σκοπό να την βιάσει.

Όπως κατήγγειλε η ίδια στους άντρες της Ασφάλειας του Λιμενικού, τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας και ενώ συνεχίζονταν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις της πόλης, ένας 36χρονος Ινδός εκμεταλλεύτηκε την πολυκοσμία και τη δυνατή μουσική και προσπάθησε με τη χρήση βίας να την υποχρεώσει να τον ακολουθήσει σε ένα σημείο της παραλίας.

Όμως, η κοπέλα αντιστάθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να τρέξουν κοντά της οι λιμενικοί και να περάσουν χειροπέδες στον αλλοδαπό. Ο 36χρονος οδηγήθηκε το ίδιο πρωί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα βιασμού, όρισε τακτική δικάσιμο και έδωσε προφορική εντολή να αφεθεί ελεύθερος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης