Ιωάννινα: Θανάτωσαν τρία άλογα σε κτήμα - Τα ζώα πυροβολήθηκαν με κυνηγετικό όπλο

horse

Η τοπική αστυνομία αναζητά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που σκότωσαν τα πανέμορφα ζώα

Δεν έχει τέλος η κτηνωδία κάποιων που βάζουν στο σημάδι άλογα, στην ευρύτερη περιοχή της δυτικής Ελλάδας.

Ένας κάτοικος του ορεινού χωριού Μεγάλη Γότιστα, 35 χιλιόμετρα από την πόλη των  Ιωαννίνων, έπαθε σοκ όταν βρήκε νεκρά τρία από τα άλογά του μέσα στο περιφραγμένο χωράφι του.

Τα άτυχα ζώα είχαν πυροβοληθεί πιθανόν με κυνηγετικό όπλο και η τοπική αστυνομία αναζητά τα ανθρωπόμορφα τέρατα που σκότωσαν τα πανέμορφα ζώα. Ο κτηνοτρόφος, που έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος αγνώστων, έχει άλλα πέντε άλογα και, σύμφωνα με το Epiruspost, φοβάται μήπως έχουν την ίδια τύχη αν δεν εντοπιστούν οι δράστες. Δυστυχώς, όμως, τους τελευταίους μήνες είχαν προηγηθεί και άλλα παρόμοια κρούσματα θανάτωσης αλόγων:

Στις 20 Φεβρουαρίου, στο χωριό Καρβουνάρι της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας, είχαν βρεθεί νεκρά έξι άλογα και ένα ακόμη βαριά τραυματισμένο. Στις 8 Φεβρουαρίου, άγνωστοι είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι ένα μικρό πόνι μέσα στον περιφραγμένο χώρο του ιδιοκτήτη του στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Στις 28 Ιανουαρίου, ο ιδιοκτήτης ενός αλόγου από χωριό της περιοχής Ακτίου – Βόνιτσας κατήγγειλε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ότι άγνωστος πυροβόλησε το άλογό του με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει στα πόδια! Τέλος, στα μέσα Ιανουαρίου, στην ευρύτερη περιοχή της κωμόπολης Στράτου του δήμου Αγρινίου, τρία από τα άγρια άλογα του Πεταλά βρέθηκαν νεκρά με τραύματα από κυνηγετικό όπλο και μισοφαγωμένα από αγρίμια!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

karabina

Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ είχαν πάει στο αγρόκτημα του ηλικιωμένου για να προβούν σε μετακίνηση πυλώνα, που βρισκόταν εντός του χωραφιού του - Έπειτα από διαπραγματεύσεις δυο ωρών, άντρες της Ασφάλειας Σπάρτης κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα

thessaloniki_paralia

Ο δήμος Θεσσαλονίκης καλεί δημότες, επαγγελματίες και καταστηματάρχες να περιορίσουν στο μέτρου του δυνατού την εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους – Αύριο οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ μετέχουν στην 24ωρη απεργία