Άλλοι δύο έχασαν τη ζωή τους από τον ιό της γρίπης το πρωί της Τετάρτης
Μανώλης Καλατζής
Δύο άνθρωποι πέθαναν σήμερα από γρίπη Α’ στη Κύπρο, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων των τελευταίων ημερών στους επτά.
Στη Λάρνακα έχασε τη ζωή του το πρωί ένας 34χρονος ο οποίος δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και δεν είχε ιατρικό ιστορικό. Το απόγευμα είχαμε ένα ακόμη θύμα της γρίπης Α. Πρόκειται για 75χρονη που απεβίωσε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
Ο διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού Χρίστος Νικολάου, ανέφερε πως η 75χρονη είχε μεταφερθεί από την Πάφο, στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες.
Υπέδειξε, ωστόσο, πως η άτυχη ηλικιωμένη είχε βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.