Καβγάς μεταξύ οδηγών από την Ελλάδα και την πΓΔΜ ξέσπασε χθες το μεσημέρι στην περιοχή των Γιαννιτσών.
Όλα συνέβησαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, όταν ένας Έλληνας διαπληκτίστηκε σε φανάρι με Σκοπιανό για ασήμαντο λόγο. Στον καυγά ενεπλάκη και ένας ακόμα οδηγός που περνούσε από το σημείο και πήρε το μέρος του Έλληνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς δεν έμεινε εκεί. Οι δύο Έλληνες οδηγοί ακολούθησαν τον Σκοπιανό και αφού εντόπισαν το Ι.Χ. του σταματημένο κοντά στο Μαυροβούνι, του αφαίρεσαν τις πινακίδες.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν και τους τρεις οδηγούς.
Οι τρεις άνδρες αλληλομηνύθηκαν. Ο Σκοπιανός κατέθεσε μήνυση για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και κλοπή και οι Έλληνες για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.