Καβγάς μεταξύ οδηγών από την Ελλάδα και την πΓΔΜ ξέσπασε χθες το μεσημέρι στην περιοχή των Γιαννιτσών.
Όλα συνέβησαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, όταν ένας Έλληνας διαπληκτίστηκε σε φανάρι με Σκοπιανό για ασήμαντο λόγο. Στον καυγά ενεπλάκη και ένας ακόμα οδηγός που περνούσε από το σημείο και πήρε το μέρος του Έλληνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς δεν έμεινε εκεί. Οι δύο Έλληνες οδηγοί ακολούθησαν τον Σκοπιανό και αφού εντόπισαν το Ι.Χ. του σταματημένο κοντά στο Μαυροβούνι, του αφαίρεσαν τις πινακίδες.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν και τους τρεις οδηγούς.
Οι τρεις άνδρες αλληλομηνύθηκαν. Ο Σκοπιανός κατέθεσε μήνυση για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και κλοπή και οι Έλληνες για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.
Το Growthfund Investor Summit 2026, πραγματοποιείται στις 22 Ιουνίου φιλοδοξώντας να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στον νέο γεωοικονομικό χάρτη
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.