Στα λευκά έχει «ντυθεί» η Πάρνηθα από το πρωί της Τρίτης καθώς έχει φτάσει και στην Αττική το ψυχρό κύμα κακοκαιρίαςπου σαρώνει τη χώρα.
Η τροχαία, μάλιστα, έχει απαγορεύσει την κίνηση οχημάτων στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το τελεφερίκ και πάνω, χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες.
Κλειστός είναι, παράλληλα, ο δρόμος προς το καταφύγιο Μπάφι ενώ όπως σημειώνουν οι υπεύθυνοι του καταφυγίου ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν όσοι πεζοποροι επιχειρήσουν ορειβασία από τα μονοπάτια.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.