Βίντεο ντοκουμέντο από το βαν που πήρε φωτιά στην Αττική Οδό

Βίντεο ντοκουμέντο από το βαν που πήρε φωτιά στην Αττική Οδό

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο - Πρόλαβε να βγει ο οδηγός

IMG_0760
Ένα βίντεο ντοκουμέντο με το βαν που πήρε φωτιά σήμερα το πρωί στην Αττική Οδό, δημοσιεύει το protothema.gr. Το μικρό λεωφορείο των 32 θέσεων έχει ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα και φλέγεται στη μπροστινή του πλευρά, ίσως από κάποιο βραχυκύκλωμα στη μηχανή. Ευτυχώς ο οδηγός του πρόλαβε να σταματήσει το όχημα και να βγει από αυτό, όταν είδε τους καπνούς και τις πρώτες σπίθες να ξεπηδούν μέσα από το καπό.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το πρωί, στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, στο ύψος της Πεντέλης. Ένα περιπολικό με δύο αστυνομικούς έχει φτάσει στο σημείο και έχει κλείσει δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς αποφυγήν άλλου ατυχήματος. Τα οχήματα που ακολουθούν κινούνται με μικρή ταχύτητα, ενώ οι οδηγοί έκπληκτοι βλέπουν το βαν να φλέγεται. Σε σύντομο χρόνο φτάνουν στο σημείο ασθενοφόρο και τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με δώδεκα πυροσβέστες, που σβήνουν τη φωτιά.

Βαν φωτιά Εθνική Οδός


Βαν φωτιά Εθνική Οδός βίντεο 2


Σαν από θαύμα δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αφού την ώρα που το βαν πήρε φωτιά, εκτός από τον οδηγό του που πρόλαβε να βγει, δεν υπήρχαν μέσα άλλοι επιβάτες. Ωστόσο οι οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν, καθώς λόγω του περιστατικού υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις από τον κόμβο του Ηρακλείου μέχρι τον κόμβο της Κηφισίας.

IMG_0759
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης