Λυμπερόπουλος στον ΘΕΜΑ 104,6: Η Beat θα νομιμοποιηθεί θέλει, δε θέλει...

Λυμπερόπουλος στον ΘΕΜΑ 104,6: Η Beat θα νομιμοποιηθεί θέλει, δε θέλει...

Υπεραμύνεται των θέσεών του στον ΘΕΜΑ 104,6, θέλει να παραμείνει η Beat στην Ελλάδα, αλλά μόνο αν αποδεχθεί τη νόμιμη οδό  - «Ενδιαφέρομαι για το καλό της χώρας και της οικονομίας»

libe_taksi
«Η Beat θα νομιμοποιηθεί θέλει δε θέλει, δεν λειτουργεί στα πλαίσια της νομιμότητας και αυτό πρέπει να αλλάξει. Προσωπικά μάχομαι για την ελληνική οικονομία και το καλό της χώρας μου και δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή  η κατάσταση. Δεν θέλει να προσαρμοστεί στους νόμους η εταιρεία, αλλά αν πραγματικά θέλει να δουλεύει έτσι, ας αλλάξει την ευρωπαϊκή νομοθεσία». 

Αυτά  σημειώνει στον ΘΕΜΑ 104,6 και στους Νικήτα Κορωνάκη και Μαρία Κατσή, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, Θύμιος Λυμπερόπουλος, ο οποίος βρίσκεται «στα μαχαίρια» με την Beat

Η Beat έχει καταθέσει αγωγή κατά του Θύμιου Λυμπερόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας αποζημίωση ύψους 260.000 ευρώ, μετά τις επανειλημμένες αναφορές του γνωστού συνδικαλιστή πως η εταιρεία έχει βρει τρόπους να μην πληρώνει φόρους στην Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί υπεραμύνθηκε των θέσεών του και σε σχόλιο ότι βρίσκει συμπαράσταση από  Σπίρτζη - Καμμένο, υπογράμμισε ότι δεν βλέπει την υπόθεση κομματικά.  Ο ίδιος είπε ότι αντιμετωπίζει αρνητική στάση από το αντίπαλο δέος για συζήτηση και δήλωσε δημόσια ότι επιθυμεί η Beat να παραμείνει  στη χώρα. «Να παραμείνει η Beat στην Ελλάδα, αλλά δε δέχεται διάλογο μαζί μου. Μας θεωρεί το παλιό, δεν θέλει να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου. Αυτά τα κόλπα σας λέω, δεν μπορούν να περάσουν».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης