Αστυνομικός συνελήφθη μετά από μήνυση για ξυλοδαρμό στην Κέρκυρα

Αστυνομικός συνελήφθη μετά από μήνυση για ξυλοδαρμό στην Κέρκυρα

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε κατά τη διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας των κατοίκων της Λευκίμμης -  Εχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση

4270258
Με τη διαδικασία του αυτοφώρου συνελήφθη αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, μετά από μήνυση που υπέβαλε κάτοικος της περιοχής των Σπαρτερών, για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες του καταγγέλλοντος, το γεγονός συνέβη, αργά χθες το βράδυ, στον Περιφερειακό της Λευκίμμης, κατά τη διάρκεια ειρηνικής διαμαρτυρίας των κατοίκων της Λευκίμμης και τότε όπως καταγγέλλει ο μηνυτής «ο αστυνομικός τον πλησίασε απρόκλητα, του επιτέθηκε και του προκάλεσε επιδερμικά τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα» .

Ο πολίτης μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης και στη συνέχεια έδωσε κατάθεση και υπέβαλε μήνυση στον αστυνομικό, ο οποίος συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η υπόθεση διερευνάται από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, που έχει διατάξει και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Επίσης έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση σωματικών βλαβών, τόσο για τον μηνυτή, όσο και για τον μηνυόμενο.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μεμονωμένο συμβάν και δεν υπήρξε εμπλοκή των αστυνομικών δυνάμεων με τους κατοίκους της Λευκίμμης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης