Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών στο ΘΕΜΑ 104,6: Η εγκληματικότητα δεν καταστέλλεται με σάπια περιπολικά και κωφάλαλη αστυνομία

Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών στο ΘΕΜΑ 104,6: Η εγκληματικότητα δεν καταστέλλεται με σάπια περιπολικά και κωφάλαλη αστυνομία

«Η ΕΛΑΣ το 2018 δεν ακούει και δεν διαβιβάζει. Έχουμε περιπολικά με 500.000 χιλιόμετρα» είπε ο Βασίλης Ντούμας

astynomia-peripoliko-ena
«Την εγκληματικότητα δεν την καταστέλλουμε με σάπια περιπολικά και κωφάλαλη αστυνομία» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας με αφορμή τα όσα συνέβησαν με το μεθυσμένο οδηγό που κατάφερε να φτάσει μέχρι το προαύλιο της Βουλής αφού προηγήθηκε καταδίωξη 20χλμ. από τον κόμβο της Αττικής Οδού στην Κηφισίας.



«Η ΕΛΑΣ το 2018 δεν ακούει και δεν διαβιβάζει. Έχουμε περιπολικά με 500.000 χιλιόμετρα» είπε ο κ. Ντούμας.

Όπως είπε «ο Τόσκας έκανε ζημιά στην αστυνόμευση διαλύοντας κομμάτια της αστυνομίας με δικές του συλλογιστικές που δεν είχαν αποτέλεσμα», προσθέτοντας ότι «αυτό που περιμένουμε (σ.σ. από τη νέα πολιτική ηγεσία του υπ. Προστασίας του Πολίτη) είναι ενίσχυση της αστυνόμευσης».

Αναφερόμενος ειδικά στα Εξάρχεια ο κ. Ντούμας είπε ότι «δεν υπάρχει βούληση για αστυνόμευση. Βλέπετε εσείς αστυνομία στα Εξάρχεια;».

Σχολιάζοντας, τέλος, την παράταση του νόμου Παρασκευόπουλου είπε ότι «αποδεικνύει την αποτυχία της αντιεγκληματικής πολιτικής και την αποτυχία του σοφρωνιστικού συστήματος. Το έγκλημα συνεχίζει να παράγεται και ποιοτικά και ποσοτικά».

«Οι αποφυλακίσεις σημαίνουν ότι το να πάμε και να συλλάβουμε έναν κακοποιό και μας αποδέιξει ότι έχει προβλήματα σοβαρά δεν θα τον συλλάβουμε γιατί θα του πούμε ότι αργότερα θα σε βγάλουν έξω» κατέληξε ο κ. Ντούμας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης