Πτήση τουρκικών αεροσκαφών πάνω από την Παναγιά των Οινουσσών

turkish-f16

Το πρωί της Τεταρτης

Δο τουρκικά F-16 εισήλθαν το πρωί στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσουν σχέδιο πτήσεως και στις 09:02 πέταξαν πάνω από την Παναγιά των Οινουσσών στα 24.000 πόδια.

Ένα λεπτό αργότερα τα τουρκικά αεροσκάφη εξήλθαν του FIR Αθηνών βορειοανατολικά της Χίου, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Γιάννης Γ

Πληρώνουμε σήμερα την τότε απρονοησία των επικεφαλής των Ελληνικών στρατιωτικών και ναυτικών δυνάμεων που την 11η και 12η Νοεμβρίου του 1912, όταν επέδραμαν στα νησιά Χίος και Οινούσσες να τα ελευθερώσουν από την Τουρκική διοίκηση και να τα ενσωματώσουν στην Ελλάδα, δεν φρόντισαν ή δεν είχαν την πρόνοια στο πρωτόκολλο παράδοσης του νησιού από τους Τούρκους στους Ελληνες να αναγράψουν επακριβώς ότι οι Τούρκοι τους παραδίδουν πέρα της Νήσου Χίου και Οινουσσών και τις ονομαστικά νησίδες ή βραχονησίδες α-β-γ-δ κλπ. Που μέσα σε αυτές περιλαμβάνεται και η νησίδα Παναγία , ή όπως λεγόταν τότε.... Τα ίδια τραγικά λάθη έγιναν και για τις βραχονησίδες στα 12νησα , και για την νήσο Γαύδο νότια της Κρήτης. .... Αυτού πατάνε σήμερα οι Τούρκοι και λένε αποδείξτε μας πως είναι δικά σας και από πότε ....... Έτσι βγαίνουν και μιλάνε και αμφισβητούν την κυριαρχία μας σε αυτά τα νησιά. Και για αυτό κάνουν τις υπερπτήσεις τους πάνω από τα αμφισβητούμενα από αυτούς νησιά και για να αμφισβητήσουν την Ελληνική κυριαρχία σε αυτά..

Στέφανος

Θά μπορούσαν τουλάχιστον νά ρίξουν μέ τετράδυμο γιά εκφοβισμό.

zz

Ποια τετράδυμα και πράσινα άλογα , εδώ υπογεννητικότητα έχουμε και εσύ μιλάς για τετράδα , άντε κάνα μονόκαννο και ας είναι σκουριασμένο .

Ορθόδοξος Χριστιανός

Εγώ πάλι απορώ: Πως η Παναγία των Οινουσσών δεν πρόταξε τα στήθη Της στους Τούρκους? Πως? Πως???

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

panagiotis_rafail

Σήμερα η κομβική συνάντηση Κικίλια με εκπρόσωπο της φαρμακευτικής εταιρίας Avexis με στόχο τη διαπραγμάτευση της τιμής της θεραπείας - Επικοινωνία του υπουργού Υγείας και του ΙΣΑ με το εξειδικευμένο κέντρο Boston’s Children Hospital