«Βράζει» το κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών - Με διμοιρίες ΜΑΤ η ουρά για το φαγητό

4579332

«Έρχονται καθημερινά δεκάδες μετανάστες που δεν έχουν καταγραφεί, θέλουν να φάνε, δεν έχουν κάρτα για φαγητό και διαμαρτύρονται», λένε στο protothema.gr εργαζόμενοι του κέντρου - Πάνω από 900 οι φιλοξενούμενοι - Σε διπλανά οικόπεδα όσοι δεν χωρούν

Καζάνι που βράζει μοιάζει το κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών Θεσσαλονίκης, όπου μετά την εγκατάσταση και των μη καταγραμμένων μεταναστών και προσφύγων ο αριθμός των φιλοξενούμενων ξεπερνάει τους 900.

Σε αυτούς προστίθενται περισσότεροι από 100 οι οποίοι πηγαίνουν καθημερινά για να ζητήσουν ένα πιάτο φαγητό, όμως δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα, με συνέπεια να προκαλούνται εντάσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι το απόγευμα τη γραμμή του φαγητού επιτηρούσαν διμοιρίες της Υπηρεσίας Μέτρων Τάξης!

Οι αυξημένες ροές των τελευταίων ημερών στη Θεσσαλονίκη έχουν προκαλέσει «έμφραγμα» στα αστυνομικά τμήματα που δεν προλαβαίνουν να καταγράψουν τους νεοεισερχόμενους μετανάστες και πρόσφυγες.

Το κέντρο φιλοξενίας των Διαβατών αποτελεί τη λύση τόσο για την αστυνομία, που ζητεί να φιλοξενηθούν εκεί οι μη καταγεγραμμένοι, όσο και για τους ίδιους τους πρόσφυγες που κατευθύνονται εκεί για να βρουν τροφή και στέγη.

Μετά τα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας, με τον τραυματισμό ενός Ιρακινού, το πρόβλημα είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς κάθε στιγμή απειλείται ένα ακόμη επεισόδιο, όπως είπαν στο protothema.gr εργαζόμενοι και αστυνομικοί στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου. «Έρχονται καθημερινά δεκάδες μετανάστες που δεν έχουν καταγραφεί, θέλουν να φάνε όμως δεν έχουν κάρτα για φαγητό και διαμαρτύρονται», έλεγαν. Συμπλήρωναν πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τις αυξημένες ροές είναι αδύνατο να ελεγχθεί η κατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικό πως πολλοί από τους νεοεισερχόμενους στη Θεσσαλονίκη μετανάστες κατευθύνονται κατ’ ευθείαν στα Διαβατά λαμβάνοντας τέτοιες οδηγίες από τους ίδιους τους διακινητές. Επειδή μάλιστα δεν υπάρχει χώρος να μείνουν κατασκηνώνουν σε σκηνές στο προαύλιο, αλλά μένουν μέχρι και στα διπλανά οικόπεδα.

ΣΧΟΛΙΑ (33)

Τι να φανε;(2)

Ας φάνε αριστερές ΜΚΟ!! Που έφαγαν τα λεφτά της ΕΕ.

Τι να φανε;

Τα φαγε ο Τσίπρας τα φραγκακια στο Αμέρικα με τα κορίτσια.και οι ΜΚΟ ΟΥΔΕΣ

αγράματως

Χιλιάδες λυσσασμένοι επενδυτές τιμούν τη χώρα μας, και δεν έχουμε ένα πιάτο φακή να τους τρατάρουμε, ντροπή!

Ρωμιά & Θεσσαλονικιά

Με την Αριστοτέλους τι θα γίνει? Καλά τα σκουπίδια τους, αλλά με τις ακαθαρσίες τους και τη μετατροπή του χώρου σε απέραντο ουρητήριο θα ασχοληθεί ο δήμαρχος για ειδική απολύμανση? Και μη μου ξαναπεί κανένας να μαζεύω τα κακά του σκύλου μου στη βόλτα. Τουλάχιστον από τις ακαθαρισίες του σκυλου δεν παθαίνεις χολερα. Άντε στο διάβολο πια. Δεν σέβεστε καθόλου το φορολογούμενο δημότη και φοβάστε να στείλετε στον αγύριστο αυτά τα ρεμάλια που τα πληρώνουμε κιόλας και που έχουν απαιτήσεις για όλο και περισσότερα.

Τα προβλήματα θα αρχήσουν

όταν οι διμοιρίες ΜΑΤ τους/τις/τα συνοδεύουν στην τουαλέτα

Απάντηση στον Ηλία από κάτω που ρωτάει τι έχει να προτείνει η Ν.Δ.

ΤΙ ΈΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ; https://tanea-diaspora.net/2018/04/23/αποκαλυψη-βομβα-διευθύντρια-του-ιδ/ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΕ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ GOLDENEYE DAWN WATCH. ΕΠΙΣΗΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ACTION AID, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΌΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΊ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ 50ΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ 80ΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΦΑΝΑΤΗΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΑΖΟΣ. ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΝΟΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.

Συγκλονιστικο

Πραγματικά συζήτηση που μου προξένησε ερωτηματικά. Δημοσιεύστε το παρακαλώ, τροφή για σκέψη. Ξέρετε τι μου είπε ένας που χαρακτηρίζει τον εαυτό του όχι ως εθνικιστή αλλά ως φασίστα; Σε κουβέντα σχετικά με την πολιτική Τσίπρα περί ανοικτών συνόρων ξέρετε τι είπε και έμεινα άφωνος; Πως συμφωνεί απολύτως, πως εύχεται να συνεχιστεί και μάλιστα να κλιμακωθεί η έλευση μεταναστών, να έρχονται κατά χιλιάδες και χιλιάδες και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!!! Χαμογέλασε και άλλαξε κουβέντα !! Τι να εννοούσε άραγε; Φασίστας ρατσιστής και να υποστηρίζει την πολιτική ανοικτών συνόρων και μάλιστα φανατικά; Περίεργος τύπος, μάλλον πιωμένος θα ήτανε. !

Να τολμήσω να πω

πως εννοούσε ότι θα οδηγηθούμε σε εμφύλιο, για να καθαρίσει η αριστερή πλέμπα όπως το '46-'49; Με παρακάλια και ευχολόγια, εδώ που φτάσαμε, φοβάμαι πως δε γίνεται τίποτα... Και τον Κούλη δε τον βλέπω αποφασισμένο να σπάσει τ' αβγά.

;;;

Ξέρεις πολύ καλά τι εννοούσε ο φίλος σου, τι προσπαθείς να περάσεις όμως δε καταλαβαίνουμε..απ' τα δεξιά ή απ' τα αριστερά σε στελνουν;; Εν πάση περίπτωσει, να πεις του φίλου σου να μη χαίρεται, διοτι μέχρι να πάρει στροφές η κοινωνια και με την νέα μόδα ταχύτατης ελληνοποιησης, οι Έλληνες θα γίνουμε μειοψηφία και αυτοί που θα μας κυβερνούν θα είναι μόνιμα εκ της άκρας αριστεράς ή ακόμη καλύτερα νέας εθνικότητας..

αγράματως

Ο φασίστας ξέρει καλά ότι έτσι θα διαλυθεί η κοινωνική ειρήνη, και αναγκαστικά θα επέλθει ρίξη, αίμα, επανάσταση και πιθανών εμφύλιος όπου είναι και το κατάλληλο πλαίσιο ανέλιξης του ολοκληρωτισμού που ονειρεύεται. Οι δε ορδές πρέπει να είναι μαζικές σε χώρο και σύντομο χρόνο, χωρίς ελπίδα διευθέτισης ζητημάτων και αφομοίωσης πληθυσμών. Είναι γνήσιος εθνικοσοσιαλιστής, να τον ακούς και να μαθαίνεις. Βρες και ένα γνήσιο κομμουνιστή, και θα δεις πόσα κοινά έχουν οι δύο κλινικές περιπτώσεις.

Jerry

Τα πρώτα 20-30 χρονια θα φανούν λίγο δύσκολα, μετά ομως οταν η κατοχή γίνει ολική απο τους ισλαμιστες, όλα τα προβληματα των ιθαγενών θα εξαφανιστούν. Υπομονή λοιπόν.

Tom

Μπα. Δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα. Απλά χρειάζονται μία καλή απολύμανση πρώτα. Φλιτάρισμα με Baygon πράσινο. Μόλις ξεράσουν 1-2 κιλά κατσαρίδες θα γίνουν αμέσως έτοιμοι για ένταξη στην κοινωνία μας.

Ο Αριστερος Πονοψυχος των 0,60

Σημασια εχει οτι ως τωρα δεν χαρακτηριζετε κανενας Φασιστας και Ρατσιστης,η ανθρωπια νικησε και δεν ακουμε την μποτα των SS εξω αν βηματιζει.

Ότι Να ναι

Εσύ εάν η μακακια ήταν εργόχειρο θα είχες φτιάξει την προίκα σου.. Δηλαδή μας λες τώρα πως το παλλικαρακι που δολοφόνησαν λαθρομετανάστες στο Φιλοπάππου δεν έγινε και τίποτα και να κάτσουμε να σκοτώνουν τα παιδιά μας να ρμην αντιδραμε για να μην μας πει ξέρω γω ποιος καραγκιόζης φασιστες!! Ρε δεν πας καλά, καθόλου καλά. Πραγματικά έχεις σοβαρό ψυχολογίας γικο θέμα. Χωρίς πλάκα πήγαινε σε κάνα ψυχίατρο να σε κοιτάξει τι είπε ο άνθρωπος έλεος. Κάθειστε λέει να σας κλέβουν να σας βιάζουν να σας σκοτώνουν και μην αντιδρατε για να μην σας πουν φασίστες!!! Απίστευτος ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. Δεν υπάρχουν οι τύποι. Άκου να δεις φίλε, εάν νοιώσω πως κινδυνεύει η οικογένεια μου και πως παραβιάζουν το σπίτι μου θα αντιδράσω και πες με και φασίστα και ρατσιστη και ότι θες.χεστηκ@.

Συρζάκιας

Θα σας πω μερικά διαχρονικά συνθήματά μας, έτσι για να σας ανάψω: "Είμαστε όλοι μετανάστες", "ίσα δικαιώματα για ΟΛΟΥΣ", "όλοι μαζί να γκρεμίσουμε τον φράχτη του Έβρου", "δεν υπάρχουν σύνορα", "τσακίστε τους φασίστες". Αυτοί είμαστε, αν δε γουστάρετε ξυδάκι, ή τα μπογαλάκια σας και ουστ από εδώ.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

DSC_5619

«Πιστεύουμε ότι τελικώς το εκκλησιαστικό θέμα της Ουκρανίας θα αποτελέσει το σημείο, γύρω από το οποίο θα επαναβεβαιωθεί και θα ενισχυθεί η ενότητα των αδελφών Αγίων Ορθοδόξων του Θεού Εκκλησιών» είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης