Ίχνος γενετικού υλικού που ανήκει στον Ζακ Κωστόπουλο τον 33χρονο που έχασε τη ζωή του σε κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος φέρεται να εντόπισαν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ στο μαχαίρι που είχε ο κοσμηματοπώλης στην επιχείρησή του.
Οι ίδιες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αλλά ούτε και διαψεύδονται από την αστυνομία αναφέρουν ότι αντίθετα δεν βρέθηκε κάποιο ολοκληρωμένο αποτύπωμα πάνω στο μαχαίρι που να μπορεί να ταυτοποιηθεί.
Οι πληροφορίες αυτές οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάποια στιγμή το μαχαίρι είτε βρέθηκε στα χέρια του Ζακ Κωστόπουλου, είτε τον ακούμπησε.
Όσο για την αδυναμία ταυτοποίησης αποτυπωμάτων οι ίδιες πηγές εξηγούσαν ότι αυτή προέκυψε από το γεγονός ότι το μικρό σε μέγεθος μαχαίρι το έπιασαν αρκετά άτομα.
Το μαχαίρι είχε βρεθεί στο κοσμηματοπωλείο στην έρευνα που ακολούθησε τα όσα τραγικά συνέβησαν το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου και οδήγησαν στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.
Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο κοσμηματοπώλης όσο και το δεύτερο πρόσωπο που έχει καταγραφεί στα βίντεο να χτυπάει τον Κωστόπουλο έχουν αφεθεί ελεύθεροι μετά τις κατηγορίες που ασκήθηκαν σε βάρος τους.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή