Βρέθηκε μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας - Τη Δευτέρα η ιατροδικαστική για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Βρέθηκε μαχαίρι στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας - Τη Δευτέρα η ιατροδικαστική για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, στο σημείο του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλάδστωνος βρέθηκε ένα μαχαίρι, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί από τους ειδικούς, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φέρει αποτυπώματα του 33χρονου - Αναζητείται ακόμα ο δεύτερος άνδρας που τον κλώτσησε μαζί με τον κοσμηματοπώλη

kosmimatopwleio_omonoia_arthro
Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις αναφορικά με την αιματηρή απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος, στην Ομόνοια, την περασμένη Παρασκευή, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 33χρονου δράστη, Ζαχαρία (Ζακ) Κωστόπουλου.

Αύριο, Δευτέρα, αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, που θα δώσει πολλές απαντήσεις για τις συνθήκες, υπό τις οποίες ο Ζακ Κωστόπουλος έχασε τη ζωή του.

Παράλληλα, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, στο σημείο του κοσμηματοπωλείου της οδού Γλάδστωνος βρέθηκε ένα μαχαίρι, το οποίο αναμένεται να εξεταστεί από τους ειδικούς της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φέρει αποτυπώματα του 33χρονου.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες, βάσει του σοκαριστικού βίντεο, που δείχνει καρέ-καρέ όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ παράλληλα αναζητούν τον δεύτερο άνδρα που, μαζί με τον κοσμηματοπώλη, επιτέθηκε και κλώτσησε τον Ζακ Κωστόπουλο.

Οι αστυνομικοί ερευνούν εάν πρόκειται για ιδιοκτήτη καταστήματος, τακτικό θαμώνα ή κάτοικο της περιοχής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης