Την εξαφάνιση ενός 36χρονου άνδρα από το Παλαιό Φάληρο Αττικής γνωστοποιεί με ανακοίνωση της η Γραμμής Ζωής.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Ριμπάκ, με ύψος 1,75 και καστανά μάτια. Τα ίχνη του χάθηκαν στις 3 Οκτωβρίου. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε αμάνικο μαύρο μπουφάν, σκούρο γκρι παντελόνι, γκρι πουλόβερ και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο συναγερμός κοινοποιείται κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.