Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Οι δράστες είχαν διαπράξει άλλες τρεις ληστείες
Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Αυγούστου οι δράστες είχαν ταυτοποιηθεί για ακόμη δέκα ληστείες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, καθώς εκτιμάται πως μπορεί να έχουν κάνει πολλά περισσότερα αδικήματα
Aκόμα τρεις ληστείες στην ευρύτερη περιοχή της Ακρόπολης είχαν διαπράξει οι δύο Πακιστανοί και ο Ιρακινός που συνελήφθησαν και ομολόγησαν ότι λήστεψαν και οδήγησαν στο θάνατο τον 25χρονο φοιτητή στου Φιλοπάππου.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, οι τρεις ταυτοποιήθηκαν ως δράστες άλλων τριών ληστειών.
Υπενθυμίζεται ότι στις 24 Αυγούστου οι δράστες είχαν ταυτοποιηθεί για ακόμη δέκα ληστείες, ενώ η έρευνα συνεχίζεται, καθώς εκτιμάται πως μπορεί να έχουν κάνει πολλά περισσότερα αδικήματα.
Υπενθυμίζεται, ότι και οι τρεις δράστες ήταν σεσημασμένοι για διαφορετικούς λόγους από τις Αρχές και αυτό συνέβαλε καθοριστικά στην εξιχνίαση τις υπόθεσης και τη σύλληψη τους.
Οι τρεις αν και ομολόγησαν τη ληστεία σε βάρος του Νικόλα Μουστάκα και της φίλης του, ωστόσο ισχυρίζονται ότι δεν τον έσπρωξαν στο κενό, αλλά ότι ο άτυχος νεαρός έπεσε μόνος του.
Η δίωξη σε βάρος τους είναι για δολοφονία και ληστεία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Original Sacher-Torte, Sacher Cubes και Apple Strudel, συνοδευόμενα από τα signature ροφήματα του Sacher, σε ένα ξεχωριστό pop-up στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, από τις 15 Οκτωβρίου 2026 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2027.