Στα τατουάζ ψάχνουν απαντήσεις για τον ομαδικό βιασμό της γυναίκας στο Ζεφύρι

Στα τατουάζ ψάχνουν απαντήσεις για τον ομαδικό βιασμό της γυναίκας στο Ζεφύρι

Φωτογραφία της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε πεταμένη στην άκρη του δρόμου - Ποια στοιχεία έχει συγκεντρώσει η αστυνομία - Το DNA που συλλέχθηκε από τα νύχια του θύματος, ενδέχεται να «δείξει» τους δράστες

zefyri
Τη φωτογραφία της κοπέλας που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Ζεφύρι και νοσηλεύεται σε κώμα στο νοσοκομείο, έβγαλε στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως δήλωσε ο tatoo artist Σπύρος Πεφάνης, τα τατουάζ της γυναίκας είναι πιθανό να οδηγήσουν τους ειδικούς στην ταυτοποίησή της. Τόσο οι αστυνομικοί, όσο και οι γιατροί, αναμένουν η κοπέλα να ξυπνήσει από το κώμα και να αποκαλύψει την ταυτότητά της, αλλά και τις λεπτομέρειες και τις συνθήκες ενός φρικιαστικού εγκλήματος, με θύμα την ίδια.

Η αστυνομία έχει δύο ονόματα υπόψιν της, Ελένη και Ξένια, τα οποία αναγράφονται στα τατουάζ που έχει στο σώμα της η άτυχη γυναίκα. «Μπορεί να είναι το όνομα της αδελφής της, της μητέρας της ή ενός ατόμου που έχει χάσει. Δύσκολο να είναι το δικό της όνομα γιατί συνήθως δεν κάνουμε το δικό μας όνομα τατουάζ», λέει ο tattoo artist Σπύρος Πεφάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο οι δράστες της επίθεσης και του βιασμού να είναι τρεις, ενώ αναζητούν οπτικό υλικό από κάμερες.

Ο νεαρός που την εντόπισε περιέγραψε τις ώρες αγωνίας που έζησε η νεαρή από τους βασανιστές της: «Ήταν μέσα στα αίματα, ήταν εδώ ξαπλωμένη ζήταγε λίγο νερό. Την άκουσα να φωνάζει βοήθεια. Της έδωσα νερό και την σκέπασα με μία κουβέρτα».

Τόσο οι αστυνομικοί όσο και οι κάτοικοι της περιοχής  επιστεύουν ότι η χτυπημένη κοπέλα μεταφέρθηκε από τους δράστες στην οδό Σικελιανού από άλλη περιοχή της Αττικής, για να μπερδευτούν τα ίχνη τους .

Κλείσιμο
Το πρωί ο ιατροδικαστής παρέδωσε το δείγμα DNA που πήρε από τα νύχια και τα ρούχα της γυναίκας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν βγει και οι τοξικολογικές εξετάσεις και θα φανεί εάν η κόλαση που έζησε η νεαρή γυναίκα ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών που της έδωσαν οι βασανιστές της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης