Ζεφύρι: Θρίλερ με την άτυχη κοπέλα που βίασαν και πέταξαν στον δρόμο

Ζεφύρι: Θρίλερ με την άτυχη κοπέλα που βίασαν και πέταξαν στον δρόμο

Άγνωστη ακόμη η ταυτότητά της - Βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της - Δεν έχουν βρεθεί μάρτυρες, ενώ εξετάζονται κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής

Rape
Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την αλλοδαπή γυναίκα που βιάστηκε και βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση από ναρκωτικά στο Ζεφύρι και η οποία παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας, στον οργανισμό της γυναίκας βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες που οδηγούν στο συμπέρασμα είτε ότι είχε κάνει η ίδια χρήση ναρκωτικών, είτε ότι της τα χορήγησαν οι δράστες ώστε να μην μπορεί να αντισταθεί.

Το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας και δεν φέρεται να φέρει εξωτερικές κακώσεις, ενώ σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή έφερε κακώσεις στα γεννητικά όργανα, ενώ οι πληροφορίες λένε πως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης θα παραμείνει αρκετές ημέρες διασωληνωμενη.

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την προανάκριση δεν έχει ταυτοποιήσει έως αυτή τη στιγμή την αλλοδαπή, η οποία δεν είναι σεσημασμένη. Αυτό που προκύπτει πάντως είναι πως είναι περίπου 25-30 ετών, πιθανότατα Ρομά απο τη Βουλγαρία ή την Ρουμανία. Είναι ευτραφής, με βαμμενα κόκκινα μαλλιά, ενώ στη δεξιά κλειδα έχει «χτυπημένο» τατουαζ με γράμματα και μικρά σύμβολα. Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας είναι πως οι δράστες μετέφεραν την άτυχη γυναίκα από άλλο σημείο στο Ζεφύρι, όπου και την εγκατέλειψαν.

Την κοπέλα είχαν βρει περαστικοί από κεντρικό δρόμο στο Ζεφύρι αναίσθητη και ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη.

Αμέσως κάλεσαν τις Αρχές καθώς η γυναίκα δεν ανταποκρινόταν. Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο και ασθενοφόρο μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη, κάτι που αναμένεται να διαρκέσει αρκετές ημέρες, καθώς είναι κρίσιμη η κατάστασή της.

Κλείσιμο
Προς το παρόν δεν έχουν εμφανιστεί αυτόπτες μάρτυρες ώστε να πέσει φως στο φρικτό περιστατικό, ενώ εξετάζεται και υλικό απο τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής σε μια προσπάθεια οι αστυνομικοί να αντλήσουν στοιχεία και από αυτό το πεδίο ερευνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης