Ο «Ρίκι» ξετρύπωσε 14 κιλά χασίς σε κρύπτες Ι.Χ.

Ο «Ρίκι» ξετρύπωσε 14 κιλά χασίς σε κρύπτες Ι.Χ.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 28χρονο αλλοδαπό που οδηγούσε το όχημα, αλλά και στον 17χρονο επίσης αλλοδαπό συνεπιβάτη του 

riki
Οι υποψίες που γεννήθηκαν στους από αστυνομικούς της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας όταν σταμάτησαν για έλεγχο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην Πάτρα, αποδείχθηκαν βάσιμες μόλις έφτασαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών με τον εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή «Ρίκι».

Το λυκόσκυλο με τις πάμπολλες επιτυχίες στον εντοπισμό ναρκωτικών, δεν δυσκολεύτηκε να ανακαλύψει την ειδική διαμορφωμένη κρύπτη πίσω από τα ηχεία του αυτοκινήτου και να ξετρυπώσει τις 13 συσκευασίες που ήταν κρυμμένες μέσα και περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 14 κιλών και 248 γραμμαρίων.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 28χρονο αλλοδαπό που οδηγούσε το όχημα, αλλά και στον 17χρονο επίσης αλλοδαπό συνεπιβάτη του, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και τους απαγγέλθηκε κατηγορία για μεταφορά ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Το αυτοκίνητό τους κατασχέθηκε και η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τυχόν συνεργών τους που εμπλέκονται στην διακίνηση των ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης