Ο «Ρουβίκωνας»... ξαναχτυπά για τον ανασχηματισμό: Ελπίζω η Παπακώστα να τους βάλει σε μία τάξη

Ο «Ρουβίκωνας»... ξαναχτυπά για τον ανασχηματισμό: Ελπίζω η Παπακώστα να τους βάλει σε μία τάξη

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα έκανε λόγο για ρελάνς της ΕΛΑΣ με την ταυτοποίησή του σχετικά με την επίθεση στο Υπουργείο Εξωτερικών - Γιατί δήλωσε ότι... «θέλει το υπουργείο Αθλητισμού»

Rouvikonas
Έπειτα από τη χθεσινή ανάρτηση «χρησμό» που αφήνει υπόνοιες για νέες επιθέσεις το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», Γιώργος Καλαϊτζίδης, επέστρεψε αυτή τη φορά με... διπλό χτύπημα μέσω Facebook.

Σε ανάρτησή του με αφορμή την τοποθέτηση της Κατερίνας Παπακώστα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Καλαϊτζίδης με διάχυτη ειρωνεία συσχετίζει εμμέσως την ταυτοποίησή του για την επίθεση με μπογιές στο Υπουργείο Εξωτερικών με την νέα ηγεσία του υπουργείου, εκφράζοντας την ελπίδα η κυρία Παπακώστα να... «βάλει σε μία τάξη τους αστυνομικούς».

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του αναφέρει: Έγινε μια επίθεση πρίν... 5 χρόνια στον Καμμένο και "ταυτοποιήθηκε"ο δράστης μετά απο αυτά τα 5 χρόνια, και λίγες ώρες μετά την παρέμβαση μας στο Υπουργείο Εξωτερικών!Ο δράστης είναι "περιφερειακό μέλος" του Ρουβίκωνα(τι πάει να πει αυτό;) και πετάει μάλλον και μερικές μολότοφ σε ματατζήδες...Παράλληλα χτές "ταυτοποιήθηκα" και εγω με άλλον έναν για την επίθεση με μπογιές στο υπουργείο εξωτερικών βεβαίως βεβαίως...Η "ρελάνς" που επιχειρεί η αστυνομία ως απάντηση στις τελευταίες δράσεις της ομάδας είναι επιεικώς χοντροκομένη. Ελπίζω η Παπακώστα να τους βάλει σε μια τάξη..


Σε άλλη ανάρτησή του, ο Καλαϊτζίδης σχολιάζει το tweet της υπεύθυνης Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύης Χριστοφιλοπούλου, μετά την επίθεση στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Κλείσιμο
«Το σερί των επιθέσεων του Ρουβίκωνα συνεχίζεται με τελευταία αυτή στο ΥπΕξ τα ξημερώματα. Οι πληροφορίες που αναφέρουν τον επικεφαλής του #Ρουβίκωνα ως επικρατέστερο υποψήφιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη ελέγχονται ως ανακριβείς… #Ανασχηματισμός», ανέφερε η ανάρτηση της κ.Χριστοφιλοπούλου.

Απαντώντας, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα τόνισε ότι ποτέ δεν τον ενδιέφερε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά το αθλητισμού «για να έπαιζε κάποια στιγμή ο Αστέρας Εξαρχείων champions league».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης