Ρουβίκωνας για τον... ανασχηματισμό: Δεν την λυπάσαι την Όλγα ρε Αλέξη;

Ρουβίκωνας για τον... ανασχηματισμό: Δεν την λυπάσαι την Όλγα ρε Αλέξη;

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης, σχολίασε με αυτόν τον τρόπο την ανάληψη καθηκόντων υπουργού Προστασίας του Πολίτη από την Όλγα Γεροβασίλη

kalaitzidis_main
Με μια νέα προκλητική ανάρτηση, που αποτελεί στην ουσία... προαναγγελία νέων επιθέσεων, σχολιάζει στο Facebook ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, την ανάληψη  καθηκόντων υπουργού Προστασίας του Πολίτη από την κυρία Όλγα Γεροβασίλη.

«Δεν την λυπάσαι την Όλγα ρε Αλέξη;» είναι η χαρακτηριστική ανάρτηση-σχόλιο, σε μαύρο φόντο, για τον ανασχηματισμό και την αλλαγή ηγεσίας στο Προστασίας του Πολίτη.



Νωρίτερα σήμερα, μετά τη νέα έφοδο μελών του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εξωτερικών, ο Καλαϊτζίδης έγραφε στο Facebook: «Σήμερα λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, σύντροφοι απο τον Ρουβίκωνα μπήκαν στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Εξωτερικών και άφησαν μια τσάντα,η οποία είχε μια σημαία της Παλαιστίνης και 60 φωτογραφίες με νεκρούς του Παλαιστινιακού Αγώνα. Μια συμβολική κίνηση... Δεν μπορώ παρόλα αυτά όμως να μην επισημάνω, πως αν στην τσάντα υπήρχε βόμβα θα είχε τιναχτεί το κτίριο στον αέρα. Τον νου σας συνεργάτες δολοφόνων...Τον νού σας..».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης