Φονική φωτιά στο Μάτι: Εικόνες που κόβουν την ανάσα μέσα από το πιλοτήριο του Καναντέρ (βίντεο)

canadair

Το αεροσκάφος γεμίζει τις δεξαμενές με νερό και αμέσως πραγματοποιεί βουτιά στο φλεγόμενο μέτωπο, με ελάχιστη ορατότητα και δυνατούς ανέμους λόγω της διαφοράς θερμοκρασίας

Εικόνες που κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα, οι οποίες ωστόσο αποτελούν ρουτίνα για τους πιλότους, μέσα από το πιλοτήριο ενός εκ των Καναντέρ που συμμμετείχαν στην κατάσβεση της φονικής φωτιάς στο Μάτι της Αττικής, είδαν το φως της δημοσιότητας, αναδεικνύοντας τον κίνδυνο που διατρέχουν ανά πάσα στιγμή οι πιλότοι των πυροσβεστικών αεροσκαφών.

Το Καναντέρ γεμίζει τις δεξαμενές του με νερό και σπεύδει να αδειάσει το πολύτιμο φορτίο του, πραγματοποιώντας κυριολεκτικά βουτιά στο φλεγόμενο μέτωπο, με ελάχιστη ορατότητα και τους ανέμους να πνέουν ανεξέλεγκτοι στο σημείο λόγω της διαφοράς θερμοκρασιών που δημιουργείται.

Στο βίντεο που κυκλοφοφόρησε υπάρχουν εικόνες από διάφορες επιχειρήσεις:

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Συριζοτρολ του κερατά.

Σιιιιγα τη δουλειά τώρα.Τι τους θέλουμε και τους πληρώνουμε κανα χιλιάρικο το μήνα? Ξέρεις πως το πάω εγώ το καναντερ στο πλειστεισιον?

Δ.Υ

ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ. ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

Ο Ρώσος Πράκτορας

Μάλιστα, δε μας λές και πόσα παίρνει ο Καρανίκας για να ξύνει το "κατώτερο τμήμα του αναπαραγωγικού του"; Α στα διαλα ρε παπα που βρήκες ευκαιρία...

Andimitris

Τόσο δύσκολο σου είναι να διακρίνεις την ειρωνία?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης