Διακόπηκε για τέταρτη φορά η δίκη του Γεωργιανού αρχιμαφιόζου Λάσα Σουσανασβίλι

sasa

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα διεξαχθεί εκ νέου την Παρασκευή - Αιχμές για τη διαδικασία από τους συνήγορους του Γεωργιανού, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Φίλιππο Φίλια και Μανώλη Παπαδάκη

Διακόπηκε και σήμερα, για τέταρτη κατά σειρά φορά, η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για την έκδοση στην Γαλλία του Γεωργιανού αρχιμαφιόζου, φερόμενου ως αρχηγός της ρωσικής μαφίας, Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστού και με το ψευδώνυμο «το Λίπος».

Οι αρεοπαγίτες διέκοψαν για την ερχόμενη Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018, όπου θα απαντήσουν και στα νέα αιτήματα των συνηγόρων του Γεωργιανού, που τέθηκαν κατά την σημερινή ακροαματική διαδικασία.

Οι συνήγοροί του Ζωή Κωνσταντοπούλου, Φίλιππος Φίλιας και Μανώλης Παπαδάκης ζήτησαν από τον Άρειο Πάγο να παρέμβει προκειμένου οι αρμόδιες αρχές να απαντήσουν άμεσα στις αναφορές που έχουν υποβάλλει ήδη από τον Μάιο για σειρά όπως είπαν παραβιάσεων των δικαιωμάτων του και τόνισαν:

«Δεν έχει τύχει έως τώρα δίκαιης διαδικασίας. Στην περίπτωσή του μιλάμε για μία παραδιαδικασία», σημείωσαν.

Ακόμη, ζήτησαν από το δικαστήριο να υπάρξει ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της δίκης καθώς όπως υποστήριξαν από την πρώτη ημέρα της σύλληψης του εκζητούμενου υπάρχει παραπληροφόρηση σχετικά με τα όσα του αποδίδονται.

Το Ανώτατο Δικαστήριο επιφυλάχθηκε να απαντήσει στην επόμενη συνεδρίασή του που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

police0

Το δράμα ξεκίνησε από τον χωρισμό του μαθητή της Β' Λυκείου με την κοπέλα του - «Να περνάτε καλά στη ζωή σας» έγραφε στο σημείωμά του, απευθυνόμενος στους γονείς του και στην αγαπημένη του

2