Μυτιλήνη: Διέρρηξε μαγαζιά και έκλεψε τρόφιμα και αλκοόλ

Μυτιλήνη: Διέρρηξε μαγαζιά και έκλεψε τρόφιμα και αλκοόλ

Ο 22χρονος δράστης παραβίασε τις εισόδους ή τα παράθυρα, προκάλεσε σημαντικές ζημιές στους χώρους και στον εξοπλισμό των επιχειρήσεων και άρπαξε διάφορα είδη αξίας 1.000 ευρώ

asty_2734
Αδυναμία στο... καλό φαγητό και το αλκοόλ είχε ένας νεαρός Έλληνας, που έκανε καθημερινά μια διάρρηξη στη Μυτιλήνη! Όπως αποκάλυψε η έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, τις τελευταίες τέσσερις ημέρες είχε εισβάλει σε τρία καταστήματα και σε συνεταιρισμό.

Ο 22χρονος δράστης παραβίασε τις εισόδους ή τα παράθυρα, προκάλεσε σημαντικές ζημιές στους χώρους και στον εξοπλισμό των επιχειρήσεων και άρπαξε διάφορα είδη διατροφής άμεσης κατανάλωσης και φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά συνολικής αξίας 1.000-ευρώ, ενώ έβαλε ακόμη στην τσέπη μια ηλεκτρονική συσκευή και 375 ευρώ.

Στην κατοχή του νεαρού που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Ο 22χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος, παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης