Θεσσαλονίκη: Γενέθλια για τη Rhetor

111

Επιχειρηματίες, πολιτικοί, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, όλοι οι άνθρωποι «κλειδιά» της Βορείου Ελλάδας, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση 

Σε μια ξεχωριστή βραδιά, στο μοναδικής αρχιτεκτονικής αισθητικής νεοκλασικό κτίριο δίπλα στο λιμάνι της πόλης, η δικηγορική εταιρία Rhetor Δ. Ζάχος – Α. Παπαμιμίκος & Συνεργάτες καλωσόρισε το καλοκαίρι συμπληρώνοντας τα 2 χρόνια λειτουργίας της στην Θεσσαλονίκη.

Επιχειρηματίες, πολιτικοί, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, όλοι οι άνθρωποι «κλειδιά» της Βορείου Ελλάδας, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

7

Η Rhetor law firm είναι μια εταιρία με 18 εξειδικευμένους συνεργάτες και γραφεία στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.

Η δομή της αναπτύσσεται σε πρότυπα Αμερικάνικων δικηγορικών εταιριών και η μοναδικότητα της βασίζεται στην ολοκληρωμένη και υψηλής ποιότητας παροχή νομικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, σε εξατομικευμένες υπηρεσίες και σε ακριβείς, πρακτικές συμβουλές.

Μετρά ήδη πολλές αποκλειστικές συνεργασίες με κορυφαίες επιχειρήσεις πανελλαδικά και αποτελεί έναν από τους leader του κλάδου στην Βόρειο Ελλάδα.

Επιπλέον των νομικών συμβουλών, συνεργάζεται σε κομβικά έργα και επενδύσεις που εξελίσσονται στην Θεσσαλονίκη και φιλοδοξούν να ενισχύσουν σημαντικά την ανταγωνιστικότητα της πόλης.

Εκμεταλλευόμενη ολόκληρο το φάσμα υπηρεσιών της, καθώς και τις άριστες γνώσεις των συνεργατών, μπορεί και παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα τουρισμού, golden visa, εξωδικαστικού μηχανισμού και GDPR.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης