Άγνωστοι διαρρήκτες προκάλεσαν έκρηξη στο ΑΤΜ που είναι τοποθετημένο σε πρόσοψη σούπερ μάρκετ – Ζημιές στο μηχάνημα και το κατάστημα
Έκρηξη σε ΑΤΜ τράπεζας, που βρισκόταν σε πρόσοψη σούπερ μάρκετ προκάλεσαν άγνωστοι διαρρήκτες τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4:40, όταν οι δράστες προκάλεσαν έκρηξη στο μηχάνημα στην οδό Χίου 53-55. Μέχρι στιγμής, ο τρόπος με τον οποίο πυροδότησαν την έκρηξη παραμένει άγνωστος. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο ίδιο το μηχάνημα, ενώ έσπασε ο υαλοπίνακας της εισόδου του καταστήματος.
Δεν έχει διαπιστωθεί αν οι δράστες κατάφεραν να πάρουν χρήματα.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.