Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του Πακιστανού από τον παππού της συντρόφου του

pakistanos-mesa2

Διαφορετικές εκδοχές από τον 62χρονο που έχει συλληφθεί ως δράστης και τους φίλους του 33χρονου θύματος - Η 19χρονη Μαρία υποστηρίζει ότι ο δολοφόνος δεν είναι ο παππούς της

Ένας άνδρας από το Πακιστάν νεκρός, ένας 62χρονος που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία, η 19χρονη εγγονή του και ένα μικρό κορίτσι ηλικίας 2 ετών. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές μιας ιστορίας που έχει συγκλονίσει τον Ασπρόπυργο μετά το φονικό το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος καθώς η 19χρονη υποστηρίζει ότι δράστης της δολοφονίας του 33χρονου συντρόφου της δεν είναι ο παππούς της. Από την πλευρά του ο 62χρονος υποστηρίζει ότι ο Πακιστανός φερόταν άσχημα στην εγγονή του ενώ φίλοι του θύματος υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο, ότι, δηλαδή, ήταν ο παππούς της 19χρονης που δεν τους άφηνε να έχουν φυσιολογική ζωή.

Η ιστορία του Χαλίντ

Ο Χαλίντ ήρθε στην Ελλάδα το 2011 χωρίς χαρτιά και εργαζόταν περιστασιακά ως πλακάς και ηλεκτρολόγος. Το 2014, μετακόμισε σε ένα σπίτι που νοίκιαζε ο παππούς της 19χρονης Μαρίας κοντά στην πόλη του Ασπροπύργου και εκεί την ερωτεύτηκε. Ο καρπός του έρωτά τους ήταν ένα κοριτσάκι δύο ετών.

Φίλοι του δολοφονημένου Χαλίντ, υποστηρίζουν στο protothema.gr, πως ο φίλος τους αντιμετωπιζόταν απάνθρωπα από τον παππού και την γιαγιά της Μαρίας καθώς δεν τον άφηναν να έχει μια φυσιολογική ζωή μαζί της ως σύντροφος και πατέρας. Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα ανέφεραν πως ο παππούς κατέβαζε τη Μαρία κάθε μέρα στις εννιά το βράδυ και την έπαιρνε πίσω στις δύο ενώ το παιδί το κρατούσε όλη την ώρα η γιαγιά. Ισχυρίζονται, δε, πως ο Χαλιντ, που έμενε μόνος του στην πόλη του Ασπρόπυργου, έδινε χρήματα στον παππού για να ζει με την οικογένεια στο βουνό καθώς εκείνος έκανε λίγα μεροκάματα ως βοσκός σε γίδια και αρνιά.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 33χρονος έκανε υπομονή μέχρι που ζήτησε από τη γυναίκα του να γράψει το παιδί στο σχολείο όταν θα συμπλήρωνε τα τρία. Όταν, όμως, η Μαρία ανέφερε την επιθυμία του Χαλίντ στον παππού της εκείνος αντέδρασε και δεν το επέτρεψε. Οι φίλοι του Πακιστανού αποδίδουν την αντίδραση αυτή στο γεγονός, όπως λένε, ότι ούτε ο παππούς, ούτε η γιαγιά αλλά ούτε και η Μαρία είχαν πάει σχολείο και επομένως είχαν το φόβο ότι εάν πήγαινε σχολείο θα αποκτούσε ισχυρή βούληση και δεν θα μπορούσαν στο μέλλον να το χαλιναγωγήσουν.

pakistanos-mesa1
pakistanos-mesa2


Όπως λένε οι φίλοι του Χαλίντ, ο 33χρονος είχε προτείνει στη Μαρία να πάνε στο Πακιστάν το καλοκαίρι για διακοπές αλλά και για να συναντήσουν τους γονείς του.

Λίγες μέρες πριν την δολοφονία, σύμφωνα με τους φίλους του, ο Χαλιντ είχε πάει στην Κέρκυρα με τον Νάσερ έναν καλό του φίλο, για δουλειά ενώ επέστρεψαν στον Ασπρόπυργο στις 24 Απριλίου.

Η εκτίμηση των φίλων του Πακιστανού για το βράδυ του φονικού είναι ότι ο ο 62χρονος αφού κατάφερε και τον ζάλισε, δίνοντας του κάτι να πιει, στην συνέχεια τον χτύπησε με το σκαλιστήρι κα τον πέταξε έξω από το σπίτι, βάζοντας την 19χρονη εγγονή του να τηλεφωνήσει στην αστυνομία. Όπως λένε, δε, όσα ισχυρίζεται η οικογένεια της Μαρίας ότι το φονικό το έκαναν άλλοι Πακιστανοί είναι ψέματα.

Τι ισχυρίστηκε ο παππούς…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παππούς της 19χρονης Μαρίας, ισχυρίστηκε στην κατάθεση του πως ο 33χρονος ήθελε να πάρει την εγγονή του μακριά από την Ελλάδα και να ζήσουν στο Πακιστάν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπογράμμισε ότι η εγγονή του κάθε τόσο του έκανε παράπονα και ότι ο 33χρονος την χτυπούσε και την κακομεταχειριζόταν όταν βρίσκονταν μαζί.

Σύμφωνα με τον 62χρονο, η Μαρία δεχόταν πίεση προκειμένου να πάει με τον Χαλίντ και το μωρό στο Πακιστάν προκειμένου να επισκεφτούν τα πεθερικά της με τον ίδιο να φοβάται ότι δεν θα επέστρεφαν ποτέ στην Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν, δε, την αναφορά ότι ο 33χρονος Πακιστανός ίσως ήταν αρραβωνιασμένος στην πατρίδα του καθώς είχε μια βέρα την οποία έκρυβε αλλά την είχε δει η σύζυγό του στην Ελλάδα.

Τι λέει η σύζυγος του Χαλίντ

«Είμαι συγκλονισμένη, δεν ξέρω τι έγινε με τον άντρα μου.. Εγώ ήμουν μέσα και κοντεύω να τρελαθώ. Έχουν πάρει και τον παππού μου και είναι άδικο» δηλώνει συντετριμμένη η 19χρονη μιλώντας στο protothema.gr. Όπως τονίζει δεν πιστεύει ότι ο παππούς της σκότωσε τον άντρα της αλλά κάποιος άλλος ενώ υπογραμμίζει πως ο 33χρονος Πακιστανός την χτυπούσε.

«Δεν φτάνει που έχασα τον άντρα μου, έχασα και τον παππού μου, δεν μπορώ. Μου συμπεριφερόταν άσχημα και με χτυπούσε, είχαμε προβλήματα όπως όλα τα ζευγάρια... έμενε μόνος του πιο μακριά από τον δρόμο. Εκείνη την ημέρα για να πάμε βόλτα... Δεν πιστεύω ότι τον σκότωσε ο παππούς μου» είπε η 19χρονη Μαρία.

maria-aspor-1
maria-aspor-2


Μιλώντας στο protothema.gr η 19χρονη Μαρία υποστηρίζει ότι δεν ξέρει ποιος σκότωσε τον άντρα της ενώ λέει πως σίγουρα δεν το έκανε ο παππούς της. «Την ώρα που σκότωσαν τον άντρα μου ο παππούς μου και η γιαγιά μου ήταν άρρωστοι με πυρετό. Ο παππούς μου δεν ήξερε τίποτα» είπε και συνέχισε «δεν ξέρω πως έγινε το περιστατικό του θανάτου του άντρα μου. Είχε έρθει εδώ να με πάρει να πάμε βόλτα και τον περίμενα να έρθει σπίτι» τόνισε.

Υποστηρίζει, μάλιστα, πως δεν κατάφερε να δει ποιος σκότωσε τον άντρα της, γιατί όταν πήγε να ανοίξει την πόρτα την στιγμή που άκουγε τον τσακωμό, κάποιος την τράβηξε και της φώναξε αγριεμένος να φύγει. «Σε μια στιγμή άκουσα έξω θόρυβο και πήγα να δω τι γίνετε αλλά όταν πήγα να ανοίξω την πόρτα δεν μου το επέτρεψαν, κάποιος μου φώναξε να μην ανοίξω την πόρτα και την τράβηξε να κλείσει. Τότε ξεκίνησα να φωνάζω σταματήστε, τι τσακώνεστε έξω από το σπίτι μου. Δεν είναι καλά το παιδί μου, η γιαγιά μου και ο παππούς μου, είμαστε άρρωστοι, φύγετε» είπε.
Τονίζει, δε, πως δεν γνώριζε ότι βρισκόταν απ' έξω ο άντρας της και πως άνοιξε την πόρτα όταν όλα είχαν τελειώσει με τον άντρα της να είναι μέσα στα αίματα. «Δεν ήξερα αν είχε έρθει ακόμα. Όταν μου είπαν να μη βγω έξω, φοβήθηκα και έτρεξα πίσω στο δωμάτιο στο παιδί μου. Αργότερα, πήγα να δω τι είχε συμβεί καθώς επικράτησε ησυχία και όπως πήγα, είδα κάτι κάτω από την χαραμάδα της πόρτας. Άνοιξα και είδα τον άντρα μου ξαπλωμένο μέσα στα αίματα και σοκαρίστηκα» τόνισε.

Η πρώτη της αντίδραση ήταν να καλέσει την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, λόγω, όμως, του σοκ που είχε υποστεί δεν μπορούσε να συνεννοηθεί καλά. «Πήγα και πήρα την αστυνομία τηλέφωνο και προσπαθούσα να τους δώσω οδηγίες για το πώς να έρθουν εδώ στο σπίτι αμέσως ειδοποίησα και το ασθενοφόρο» είπε.

Στην αστυνομία η 19χρονη κοπέλα είχε αναφέρει ότι με τον άντρα της μάλωνε τόσο η ίδια όσο και ο παππούς σε φυσιολογικά πλαίσια ενώ ο τελευταίος τους τσακωμός έγινε μεταξύ του παππού της και του 33χρονου και αφορούσε την 19χρονη και το παιδί τους. «Είπα ότι μάλωνα με τον άντρα μου αλλά δεν ήταν κάτι ακραίο. Μες τον παππού μου είχαν μαλώσει δυο-τρεις φορές. Ο σύζυγος μου μου έλεγε πως με αγαπάει και πως δεν θέλει να μαλώνουμε, κάποιες φορές πήγαινε να σηκώσει χέρι αλλά σταματούσε. Δεν ήθελε να τον ρωτάω τι προβλήματα έχει και γενικά τι κάνει και πού είναι. Δεν σκότωσε ο παππούς μου τον άντρα μου» καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ (26)

Καλό πιντί το Χαλίντ

Ασχολίαστο ότι εν μέσω κρίσης και ανεργίας ήρθε Ελλάδα και δεν απελάθηκε. Ασχολίαστο επίσης αν ποτέ δούλεψε ηλεκτρολόγος(????) η έκανε πλακάκια, όταν θές 2-3 χρόνια στις πρό κρίσεις εποχές να μάθεις στοιχειωδώς σα βοηθός και από το 2011 και μετά δεν έχει καμιά δουλειά. Πιο πιθανό ήταν από τους γνωστούς επενδυτές-πρόσφυγες(από το Πακιστάν φυσικά) που ρημάζουν επιδώματα και καλώδια. Ακόμα και στην Ελλάδα της ανοχής ο Πακιστανός αποπλάνησε 15 χρονη Τσιγγάνα δεν τον πήγαν για παιδεραστεία, την άφησε έγγυο ανήλικη ενώ ήταν μαντράχαλος 30 χρονών, δεν ξαναπήγε δικάσιμος και μετά την κακοποιούσε όπως συνήθως κάνουν οι μουσουλμάνοι στις γυναίκες τους γιατί είναι ένας κατατρεγμένος πρόσφυγας και θέλει αγάπη και αγκαλίτσες. Φυσικά δε θα πιστέψουμε τη Μαρία αλλά τον Αχμέτ και Χασάν Πακιστανούς που λαθροβιούν στον Ασπρόπυργο με τα καρότσια και το χασις οι οποίοι σε άπταιστες 2-3 λέξεις σπαστά ελληνικά μας είπαν πως το Χαλίντ ήταν καλό πιντί (δηλαδή παιδεραστής) και δεν ήθελε να απαγάγει (ο μηγένοιτο να πάει το μυαλό μας εκεί) τη Μαρία πίσω στους γονείς του στο Πακιστάν (άλλωστε κατατρεγμένος δεν ήρθε από εκεί??????τι για διακοπές θα πήγαινε) και να τη μουσουλμανέψει. Όχι φυσικά έρχονται για να επενδύσουν σε καταστρεμμένες από τη κρίση χώρα όχι για να αρπάξουν κορίτσια, να κλέψουν χαλκό και να φάνε επιδόματα.Απαπαπαπαπαπαπαπα!!!!!

Ειδικός

ΕΣΧΟΣ! ΕΡΧΩΝΤΕ Ι ΚΣΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥς ΕΚΣΙΝΤΑΔΥΑΧΡΟΝΟΥΣ!!!!!!1111

Που φτάσαμε να ασχολιόμαστε με..δαύτους!!

Το μόνο σίγουρο πως άν το Πάκι πήγαινε την γυφτοπούλα σύζυγο(!) στο Πακιστάν ...δεν επρόκειτο να ξαναδεί τον παππού της!!!!

Nεoδnμoκράτns που με γλεvτάει ο Aλέξns

Eυπαθείς ομάδες...

Ε

ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΛΙΓΟ....Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ;;;;δηλαδη για ελληνες δημοσιογραφους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΕΝΑΣ 30 ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΓΚΥΟ 15 ΧΡΟΝΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΑΠΛΕΣ ΦΩΤΟ 15 ΧΡΟΝΩΝ;;;;ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ Κ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΛΕΣ ΦΩΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ , ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΑΣΤΗ;;;

Το παιδί

Ούτε οι γυφτοι δε θέλουν τον Πακιστανο

Είστε γίδια

Έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι είναι γενετική υποβαθμιση για τους Πακιστανούς η πρόσμιξη με τους Έλληνες. Πιστεύει κανείς ότι εδώ υπάρχει άλλο θύμα εκτός από τον άνθρωπο από το Πακιστάν

noldor

Ναι, το ανήλικο κορίτσι.

MK2

Η φυλη των Ρομα εχει τις ριζες της στην περιοχη που σημερα γνωριζουμε σαν ΠΑΚΙΝΣΤΑΝ

Κώστας Σ

Με λίγα λόγια, είδε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλιασε η καρδιά του.

γγ

τι ωραια που περιγραφετε μια ιστορια παιδεραστιας.....ειναι οκ το σεξ κ η εγκυμοσυνη με 15 χρονη απο νταγλαρα 30 χρ;;;;;;τοτε γιατι σε αλλες περιπτωσεις μας πρηζουν τα ΜΜΕ για μοχθηρους παιδεραστες που παρασυρουν 15 χρονα!!!!!εδω ακομα κ για απλη πορνογραφια που ειναι φωτο μονο ,στελνουν τους υποπτους στον δημοσιογραφικο κ δικαστικο καιαδα σαν να σκοτωσαν κ σιγουρα σαν να βιασαν , αυτος εκανε παιδι με την ανηλικη αλλα οκ!!!!....

Καλή Φάση

Ο παππούς δεν πήγε σχολείο, οι γονείς της 19χρονης πουθενά στον ορίζοντα , η 19χρονη αντί για σχολείο κι η ίδια, είχε παιδί από τα ...15 , όλα καλά , ο ρατσισμός των Ελλήνων φταίει και γι αυτό το χάρμα μεταξύ Ρομά και Πακιστανών .

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kypros_main01

Ένα ή δύο πτώματα ακόμα, εκτός από τη σορό της γυναίκας που ανασύρθηκε εχθές, εκτιμά η κυπριακή αστυνομία ότι βρίσκονται στο λατομείο - Ενισχύεται η θεωρία του serial killer, που διάλεγε αλλοδαπές ως «εύκολα θύματα» - Τα μηνύματα σοκ του δράστη σε φίλη του θύματος

3