Κρήτη: Απογοητευμένοι δεκάδες τουρίστες που βρήκαν κλειστές τις πόρτες της Κνωσού

Κρήτη: Απογοητευμένοι δεκάδες τουρίστες που βρήκαν κλειστές τις πόρτες της Κνωσού

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έφτασαν από τα... Χανιά και έφυγαν χωρίς να έχουν επισκεφτεί εναν από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ταξίδεψαν στην Ελλάδα!

20160503
Είναι ένας από τους αρχαιολογικούς χώρους που αποτελούν πρώτη προτεραιότητα για τους τουρίστες που ταξιδεύουν στην Κρήτη, έχοντας τον μέσα στο πρόγραμμα για να τον επισκεφτούν.

Οσοι τουρίστες όμως διάλεξαν τη σημερινή μέρα για να επισκεφτούν τον λαμπρό αρχαιολογικό χώρο, έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Και αυτό γιατί δεν ήξεραν ότι ο χώρος θα είναι κλειστός σήμερα, ανήμερα της Πρωτομαγιάς.

Η απογοήτευση των τουριστών ήταν έκδηλη. Και αν για κάποιους εξ αυτών, απαιτείται μια αλλαγή στο πρόγραμμα των διακοπών τους για να επισκεφτούν την Κνωσό, για άλλους αυτή η δυνατότητα δεν υπαρχει, μιας και σήμερα ήταν η τελευταία τους μέρα στο νησί. Ετσι, ούκ ολίγοι θα φύγουν από την Κρήτη, χωρίς να έχουν επισκεφτεί εναν από τους βασικούς λόγους για τους οποίους ταξίδεψαν στην Ελλάδα!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ήρθαν από τα... Χανιά για την Κνωσό, φεύγοντας δυσαρεστημένοι. Κάποιοι μάλιστα τόνιζαν πως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που έχουν επισκεφτεί, τα τουριστικά αξιοθέατα είναι πάντα ανοικτά, ακόμα και στις αργίες.

Πηγή: ekriti.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης