Σέρρες: Πωλούσε τσιγάρα που γέμιζε με λαθραίο καπνό

Σέρρες: Πωλούσε τσιγάρα που γέμιζε με λαθραίο καπνό

Ο 64χρονος οδηγήθηκε μαζί με τον «πελάτη» του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη για λαθρεμπόριο

2419867
Πάνω στο αλισβερίσι τσιγάρων με αδασμολόγητο καπνό έπεσαν οι άνδρες της Δίωξης Λαθρεμπορίου στις Σέρρες, ακολουθώντας πληροφορίες που τους οδήγησαν στα ίχνη ενός 64χρονου Έλληνα. Έτσι, τον έπιασαν στα πράσα την στιγμή που πωλούσε 600 αυτοσχέδια τσιγάρα σε έναν 67χρονο.

Το αυτοκίνητο του λαθρέμπορου κατασχέθηκε μαζί με 30 ευρώ που του έδωσε ο 67χρονος για την αγορά των τσιγάρων και ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του. Εκεί, εντοπίστηκε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου είχε εγκαταστήσει μηχανές για την κοπή καπνού και το γέμισμα τσιγάρων και κατασχέθηκαν μαζί με φύλλα καπνού βάρους 72 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, 416 αυτοσχέδια τσιγάρα, συσκευασίες με καπνό βάρους 777 γραμμαρίων και 600 τσιγαροσωλήνες. Ο 64χρονος οδηγήθηκε μαζί με τον «πελάτη» του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη για λαθρεμπόριο και παράβαση του τελωνειακού Κώδικα κατά περίπτωση.

*** Κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. σε έναν 59χρονο σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, βρήκαν στην κατοχή του 508 γραμμάρια καπνού χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι τον συνέλαβαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης