Ακτίδα αισιοδοξίας των γιατρών για την κατάσταση του 52χρονου επιχειρηματία

Ακτίδα αισιοδοξίας των γιατρών για την κατάσταση του 52χρονου επιχειρηματία

Ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπευτική αγωγή - Παραμένει σταθερός και αυτό είναι ενθαρρυντικό τονίζουν οι γιατροί που τον παρακολουθούν

stamatiadis4

Συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του επιχειρηματία κ. Αλέξανδρου Σταματιάδη εμφανίζονται οι θεράποντες ιατροί στο νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ». Δεν χαρακτηρίζουν πλέον την κατάσταση του άνδρα, που χτυπήθηκε βαρύτατα από τους δύο ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του το πρωί της Μεγάλης Δυετέρας, ως «πολύ κρίσιμη» όπως στο χθεσινό ανακοινωθέν, αλλά ως «κρίσιμη», γεγονός που μόνο ως θετικό ερμηνεύεται για την εξέλιξη της υγείας του.

Ο 52χρονος συνεχίζει μεν να νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), ωστόσο όπως αναφέρεται στο ιατρικό ανακοινωθέν «εξακολουθεί να παραμένει σταθερός χωρίς ενδείξεις αιμορραγίας ή άλλου είδους επιδείνωση».

Από το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας που ολοκληρώθηκαν πολύωρα χειρουργεία στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα και ο άνδρας εισήχθη στη ΜΕΘ, οι γιατροί ανέφεραν πόσο κρίσιμα είναι τα πρώτα 24ωρα για την κατάσταση της υγείας του και τόνιζαν τη σημασία που έχει σε αυτή τη χρονική φάση να μην καταγραφεί επιδείνωση. Όπως προκύπτει λοιπόν από το ανακοινωθέν που εκδόθηκε ενώ ο 52χρονος διανύει το δεύτερο 24ωρο της νοσηλείας στη ΜΕΘ, έχει κερδηθεί πολύτιμος χρόνος «σταθερής, μη επιδεινωμένης» κατάστασης, δεδομένο θετικό που έρχεται να προστεθεί στα πλεονεκτήματα της ηλικίας του και του δυνατού οργανισμού του.

Μάλιστα, οι γιατροί επισημαίνουν πως ο ασθενής «ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ευκολία στη θεραπευτική αγωγή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης