Κρίσιμη νύχτα για τον 52χρονο που νοσηλεύεται σε πλήρη καταστολή στην εντατική

Κρίσιμη νύχτα για τον 52χρονο που νοσηλεύεται σε πλήρη καταστολή στην εντατική

Η αναπνοή του υποστηρίζεται μηχανικά - Υπεβλήθηκε σε δεξιά νεφρεκτομή στο δεύτερο χειρουργείο που έκανε -  Ο επιχειρηματίας τραυματίστηκε σοβαρά κατά την ένοπλη ληστεία που έγινε στο σπίτι του στην Κηφισιά

stamatiadis8822_
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γιώργος Γεννηματάς» νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά τη δεύτερη επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Μετά από την πρώτη, πολύωρη επέμβαση, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί αιμορραγία στα νεφρά, οπότε έκριναν αναγκαίο να υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση. Μετά την ολοκλήρωσή της, οδηγήθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο νοσοκομείο βρισκόταν η σύζυγός του, που σε κατάσταση σοκ είπε στους δημοσιογράφους « Προσευχηθείτε για τον Αλέξανδρο και ανάψτε ένα κερί γι' αυτόν», ενώ εκεί έδωσαν το «παρών» συγγενείς και φίλοι που πήγαν να δώσουν αίμα.

Λίγο μετά τις 17:30, δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του 52χρονου επιχειρηματία έκανε ο κ. Βασίλης Κεκερής, διοικητής του νοσκοκομείου «Γ. Γεννηματάς». Όπως είπε, «η κατάστασή του είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη. Βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σε πλήρη καταστολή και με υποστήριξη της αναπνοής. Τα χειρουργεία που έγιναν, ήταν απολύτως επιτυχημένα, για την ανάσχεση της αιμορραγίας, καθώς είχε χάσει πάρα πολύ αίμα -και αυτό ήταν πρωτεύον ζήτημα για την ζωή του».

Σε ερώτηση για το πια όργανα του 52χρονου αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα, ο κ. Κεκερής απάντησε: «Το ήπαρ, ο θώρακας, η σπονδυλική στήλη, ενώ και οι ίδιοι οι γιατροί δεν γνωρίζουν αν έχει δεχτεί δύο ή τρεις σφαίρες».

Η κατάσταση του 52χρονου παραμένει ιδιαιτέρως κρίσιμη και γι' αυτό είναι κρίσιμα και τα επόμενα 24ωρα. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο κ. Κεκερής, ο τραυματίας υποβλήθηκε και σε δεξιά νεφρεκτομή.

Κλείσιμο
Δείτε τις δηλώσεις του Διοικητή του νοσοκομείου Γ. Γενημματάς για την κατάσταησ της υγεία του 52χρονου επιχειρηματία




Δείτε βίντεο: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά
Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι ληστές στο σπίτι του στην Κηφισιά

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης