Φωτογραφίες: Κατολίσθηση στα 999 σκαλιά του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο

Φωτογραφίες: Κατολίσθηση στα 999 σκαλιά του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο

Χώματα και πέτρες υποχώρησαν κλείνοντας την πρόσβαση στο Παλαμήδι 

Ακόμη μια κατολίσθηση -η τρίτη στην σειρά- έγινε στο Ναύπλιο το βράδυ της Δευτέρας, αυτή τη φορά στα θρυλικά 999 σκαλιά που οδηγούν στο κάστρο του Παλαμηδίου.

Οι συνεχόμενες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών αλλά και η μικρής διάρκειας καταιγίδα που έπληξε την περιοχή του Ναυπλίου το βράδυ της Δευτέρας είναι η αιτία που χώματα και πέτρες υποχώρησαν κλείνοντας την πρόσβαση στο Παλαμήδι από τα 999 σκαλιά που πολλοί επισκέπτες και τουρίστες επιλέγουν λόγω της εξαιρετικής θέας.

Σήμερα το πρωί συνεργείο του Δήμου Ναυπλιέων και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σταύρος Γαβρήλος βρέθηκαν στο σημείο και απομάκρυναν τα φερτά υλικά, ενώ ο κος Γαβρήλος μιλώντας στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων τόνισε πως «για τα συνεχόμενα φαινόμενα των κατολισθήσεων έχουν ενημερωθεί η δασική υπηρεσία και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας ώστε σε συνεργασία με τον Δήμο να μπορέσει να βρεθεί μια λύση για το φαινόμενο αυτό».


Πηγή: argolikeseidhseis.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

zak__1_

Κάνει λόγο για τεθλασμένη σύνδεση των «ελαφρών τραυμάτων» με το ισχαιμικό επεισόδιο - Επισημαίνει τρεις παραμέτρους, ενώ τόνισε ότι διατηρεί επιφυλάξεις για  την αιτία θανάτου

kefalinia

Ο Παθολόγος Γ. Χριστοδουλάκης κάνει λόγο για τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό  και απαρχαιωμένες δομές και λειτουργία του νοσοκομείου - «Δύο μόνιμοι επιμελητές, ένας ειδικευόμενος και δύο αγροτικοί γιατροί καλούνται να εξυπηρετούν στα Επείγοντα 40.000 πολίτες», καταγγέλλει, απειλώντας με παραίτηση

1