Γεράσιμος Παπαδόπουλος στο ΘΕΜΑ 104,6: Τα 5 Ρίχτερ είναι «οροφή» για την περιοχή που έδωσε 4,4R στην Αττική
«Όταν μια περιοχή αρχίζει να δίνει μικρούς σεισμούς αρχίζει να γίνεται επίφοβη αλλά είμαι αισιόδοξος για το ιστορικό της περιοχής» δήλωσε ο καθηγητής σεισμολογίας
εξέφρασε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο καθηγητής σεισμολογίας Γεράσιμος Παπαδόπουλος.
«Όταν μια περιοχή αρχίζει να δίνει μικρούς σεισμούς αρχίζει να γίνεται επίφοβη αλλά είμαι αισιόδοξος για το ιστορικό της περιοχής» πρόσθεσε ο κ. Παπαδόπουλος χαρακτηρίζοντας «συνηθισμένα για τα ελληνικά δεδομένα τα 4,4 Ρίχτερ».
Κλείσιμο
Μιλώντας ειδικά για την περιοχή από την οποία προκλήθηκε ο σεισμός που ανησύχησε την Αττική ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι «είναι μια περιοχή που έχει αρχίσει να δίνει μικρούς σεισμούς από τις 2 Ιανουαρίου αλλά δεν έχει ιστορικό σεισμών όπως οι άλλες περιοχές».
Όσον αφορά τους άλλους σεισμούς που σημειώθηκαν πανελλαδικά τις επόμενες ώρες μετά τα 4,4 Ρίχτερ της Δευτέρας στην Αττική ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος είπε ότι «ειναι πολύ συνηθισμένα τα σημεία στα οποία σημειώθηκαν σεισμοί τις επόμενες ώρες μετά το σεισμό των 4,4 Ρίχτερ της Αττικής. Σεισμοί μεγέθους της τάξης των 3,5-3,7 Ρίχτερ είναι η απολύτως φυσιολογική δραστηριότητα για τον ελλαδικό χώρο».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.