Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος του πατέρα από την Πετρούπολη

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος του πατέρα από την Πετρούπολη

Εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του - Νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση εις βάρος του πατέρα από την Πετρούπολη
Στην άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος του 55χρονου πατέρα από την Πετρούπολη, προχώρησαν οι εισαγγελικές αρχές. 

Παράλληλα, ανακρίτρια και εισαγγελέας εξέδωσαν ένταλμα για τη σύλληψη του 55χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Η νέα κατηγορία σε βάρος του 55χρονου, ο οποίος, μέχρι να απολογηθεί, θα νοσηλεύεται φρουρούμενος, έρχεται μετά το θάνατο της 17χρονης κόρης του στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Κλείσιμο
Σε βάρος του 55χρονου είχε ήδη ασκηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό. Ωστόσο, μετά το θάνατο της κοπέλας, η κατηγορία μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο από την περασμένη Τετάρτη, όταν πυροσβέστες απεγκλώβισαν από διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Πετρούπολη την 17χρονη και τον πατέρα της.

Από τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης που ακολούθησε, προέκυψε πως η νεαρή κοπέλα ήταν χτυπημένη με μαχαίρι, ενώ ο πατέρας της φέρεται να είχε προσπαθήσει να την στραγγαλίσει και στη συνέχεια, να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, με σκοπό να εξαφανίσει κάθε ίχνος.


Δείτε βίντεο: Το χρονικό της υπόθεσης

Διασωληνωμένος στο ΚΑΤ ο 55χρονος

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου ΚΑΤ παραμένει ο 55χρονος Κ.Γ. που κατηγορείται πλέον, μετά την κατάληξη της 17χρονης κόρης του στο Θριάσιο, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας, η διοίκηση του ΚΑΤ, ο ασθενής βρίσκεται σε καταστολή και η αναπνευστική του λειτουργία υποστηρίζεται μηχανικά προκειμένου να αντιμετωπιστεί το εισπνευστικό έγκαυμα που υπέστη από τις αναθυμιάσεις της πυρκαγιάς που ο ίδιος προκάλεσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης