Στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκρατείου ο Παύλος Πολάκης

Στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκρατείου ο Παύλος Πολάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ένιωσε αδιαθεσία και αρρυθμίες- Διαγνώσθηκε με κολπική μαρμαρυγή - «Όλα πρύμα» έγραψε ο ίδιος στο Facebook σχολιάζοντας την περιπέτεια με την υγεία του 

Στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκρατείου ο Παύλος Πολάκης
Στη μονάδα εμφραγμάτων του Ιπποκράτειο Νοσοκομείου της Αθήνας μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Πέμπτης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Ο αναπληρωτής υπουργός ένιωσε αδιαθεσία και αρρυθμίες και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κολπική μαρμαρυγή, που πρέπει να αντιμετωπισθεί εντός του νοσοκομείου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος θρόμβωσης και εγκεφαλικού. Έτσι, εκτιμάται ότι θα επιχειρηθεί ανάταξη της αρρυθμίας φαρμακευτικά.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο κ.Πολάκης είχε μεταβεί στο νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις και η μεταφορά του έγινε με συνθήκες άκρας μυστικότητας. 

Ο αναπληρωτής υπουργός υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων στην πανεπιστημιακή καρδιολογική κλινική και ακολούθως μεταφέρθηκε στη μονάδα εμφραγμάτων. Ο κ.Πολάκης  αναμένεται να παραμείνει νοσηλευόμενος τουλάχιστον για ένα 24ωρο. Για την αντιμετώπιση του προβλήματος υγείας του αναπληρωτή υπουργού έχουν κινητοποιηθεί οι γιατροί τόσο της Πανεπιστημιακής, όσο και της Καρδιολογικής Κλινικής του ΕΣΥ.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο κ.Πολάκης αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στη Βουλή. Εξετάστηκε από τον γιατρό του Κοινοβουλίου, ο οποίος του συνέστησε να μεταβεί σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Κλείσιμο

Πολάκης: Όλα πρύμα 


Με μια ανάρτησή του στο facebook ο Παύλος Πολάκης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι όλα βαίνουν καλώς με την υγεία του.
Συγκεκριμένα έγραψε:
«ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ .Μην ανησυχείτε 
εχουμε πολλα να κάνουμε ακόμα .....
Ευχαριστω όλους σας για το ενδιαφέρον και τις ευχές ,με συγκινήσατε .
Ευχαριστω πολύ τους γιατρούς της καρδιολογικής κλινικής και μονάδας του Ιπποκράτειου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης