Αυτός είναι ο 39χρονος που ασελγούσε σε αγόρια στη Σταυρούπολη
Ελεγε ότι είναι προπονητής μπάσκετ - Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του Δημήτρη Κατσαρή, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή μετά τη σύλληψή του τον Μάρτιο
Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας του 39χρονου που συνελήφθη τον Μάρτιο στην Σταυρούπολη μετά την καταγγελία δύο 11χρονων αγοριών ότι ασελγούσε κατ' εξακολούθηση σε βάρος τους έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ μετά από εισαγγελική διάταξη.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Κατσαρή του Κωνσταντίνου και της Γιαννούλας, που γεννήθηκε στις 11-11-1978 στη Θεσσαλονίκη.
Κλείσιμο
Κάτοικοι της περιοχής είχαν δηλώσει ότι τον έβλεπαν να πηγαίνει στο γήπεδο μπάσκετ της γειτονιάς μόνιμα με αθλητική αμφίεση και με μια μπάλα μπάσκετ στα χέρια.
Ανυποψίαστα, μάλιστα, ορισμένα από τα παιδιά τον ακολουθούσαν μέχρι το σπίτι του καθώς η δράση του δεν είχε γίνει γνωστή.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη