Παράνομα και κλεμμένα όπλα και χιλιάδες κροτίδες στον Πύργο
Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας
Μάνος Τσαγκαράκης
Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών της Ασφάλειας έχει μπει η δραστηριότητα ενός 54χρονου Έλληνα, ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα μικρό οπλοστάσιο από παράνομα όπλα μεταξύ των οποίων και ένα κλεμμένο, ενώ φέρεται να διακινούσε και χιλιάδες κροτίδες εν όψει του Πάσχα!
Οι άνδρες της Ασφάλειας ακολούθησαν στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει για τον ύποπτο και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του στον Πύργο Ηλείας, όπου ανακάλυψαν ένα περίστροφο και πέντε κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν διέθετε άδεια κατοχής και άλλο ένα κυνηγετικό όπλο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από τον ιδιοκτήτη του που κατοικεί στα Βάγια Βοιωτίας.
Μαζί με αυτά, κατέσχεσαν 65 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 7.273 κροτίδες και 50 παιδικά αθύρματα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας, ενώ το περίστροφο εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για να γίνει βαλλιστική εξέταση.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.