Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει τη συζήτηση για γκέι και τρανσέξουαλ στα σχολεία

Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει τη συζήτηση για γκέι και τρανσέξουαλ στα σχολεία

Πειραιώς Σεραφείμ: «Προστατεύστε τα παιδιά από τη διαστροφή της προσωπικότητάς τους» - Η κοινότητα LGBTQ Colour Youth χαιρετίζει την αποστολή της εγκυκλίου - Πώς θα υλοποιηθεί η θεματική εβδομάδα

Εγκύκλιο για μαθησιακές δραστηριότητες στις οποίες περιλαμβάνονται «εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα, εικαστικές δραστηριότητες, προβολή ταινιών με σχετικό περιεχόμενο που πλαισιώνεται με συζήτηση ή άλλη δράση» καθώς και συζήτηση για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα έμφυλα στερεότυπα και τις διακρίσεις με βάση το φύλο στην οικογένεια, στην εργασία και στην κοινωνία αλλά και την έμφυλη βία, απέστειλε στα γυμνάσια το υπουργείο Παιδείας.

Την έντονη αντίδραση και προβληματισμό των Μητροπολιτών Πειραιώς και Φλωρίνης, προκάλεσε η θεματική εβδομάδα που θα εφαρμοστεί στους μαθητές του Γυμνασίου, ηλικίας 13-15 ετών σχετικά με τις «Έμφυλες Ταυτότητες».

Ειδικότερα ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, με εγκύκλιο που απέστειλε προς όλους τους καθηγητές των Γυμνασίων, ζητά να διοργανωθούν σε κάθε σχολείο ενημερωτικές δράσεις και δραστηριότητες για τα εξής θέματα:

1. Σωματικές αλλαγές στην εφηβεία

2. Βιολογικό και Κοινωνικό Φύλο

3. Αποδομώντας τα έμφυλα στερεότυπα

3. Ανθρώπινα δικαιώματα και δικαιώματα των γυναικών

4. Σωματικές αλλαγές στην εφηβεία

5. Φύλο

6. Σεξουαλικός Προσανατολισμός και Ανθρώπινα Δικαιώματα

7. Έμφυλα στερεότυπα και διακρίσεις με βάση το φύλο στην οικογένεια, στην εργασία και στην κοινωνία

8. Έμφυλη βία,

9. Ενδοοικογενειακή βία

10. Βία κατά των γυναικών

11. Ομοφοβία και

12. Τρανφοβία στην κοινωνία και στο σχολείο

Δεύτερη ενημερωτική δράση

Διατροφικές συνήθειες και επιλογές:

-Τρέφομαι ή διατρέφομαι

- Καταναλωτισμός και διαφήμιση

-Το οικολογικό αποτύπωμα της διατροφής

-Οικονομική κρίση και διατροφή

-Διατροφή και υγεία

-Διατροφο – εξαρτώμενες παθήσεις

-Διαταραχές διατροφής και εφηβεία

Τρίτη ενημερωτική δράση

«Πρόληψη εθισμού και εξαρτήσεων»

-Το σχολείο ως κοινότητα Κοινωνικά πρότυπα και εξαρτήσεις

-Εθισμός και εφηβική ηλικία

-Προστατευτικοί παράγοντες ενάντια στον εθισμό

-Οι συνέπειες του εθισμού

-Ο ρόλος της οικογένειας

-Το σχολείο ως κοινότητα

-Δομές ενημέρωσης υποστήριξης και συμβουλευτικής

Οι σχετικές δράσεις και εκδηλώσεις υλοποιούνται στο σύνολό τους στη διάρκεια του σχολικού ωρολογίου προγράμματος.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο «οι εκπαιδευτικοί του σχολείου στο πλαίσιο του διδακτικού τους ωραρίου και του ωρολογίου προγράμματος κάθε τάξης οργανώνουν δραστηριότητες που απευθύνονται στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου, οι οποίες σχεδιάζονται και υλοποιούνται σύμφωνα με τα περιεχόμενα του Φακέλου Εκπαιδευτικού Υλικού που θα είναι στη διάθεση των σχολείων».

Στις μαθησιακές δραστηριότητες μπορεί να περιλαμβάνονται εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα, εικαστικές δραστηριότητες, προβολή ταινιών με σχετικό περιεχόμενο που πλαισιώνεται με συζήτηση ή άλλη δράση, σύντομα βιωματικά εργαστήρια (έως 6 διδακτικές ώρες) με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών και μαθητριών του σχολείου, συζητήσεις στην ομάδα, σύντομα σχέδια εργασίας (project) κ.ά.

Επιπλέον, μπορούν να προσκληθούν εκπρόσωποι φορέων από σχετικό Κατάλογο που έχει συγκροτήσει το ΙΕΠ για τον σκοπό αυτό προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου ή να υλοποιήσουν σχετικές βιωματικές δραστηριότητες κ.λ.π. Συγκεκριμένα υπάρχουν οι ακόλουθες δυνατότητες:

α. Για την εφαρμογή των παραπάνω ο Σύλλογος Διδασκόντων μπορεί να μεταβάλει στον βαθμό που χρειάζεται το ωρολόγιο πρόγραμμα της εβδομάδας, διατηρώντας όμως για κάθε εκπαιδευτικό τον συνολικό αριθμό διδακτικών ωρών που έχει στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Κάποιες δράσεις μπορεί να είναι κοινές για περισσότερα από ένα τμήματα ή και τάξεις του σχολείου, κάποιες άλλες να αναπτύσσονται παράλληλα σε τμήματα ή τάξεις ή και να αφορούν αποκλειστικά ένα τμήμα του σχολείου. Η επιλογή των δραστηριοτήτων δεν είναι υποχρεωτικό να συνδεθεί με συγκεκριμένες ενότητες από τα μαθήματα που διδάσκονται σε κάθε τάξη.

β. Εναλλακτικά, η διδασκαλία των μαθημάτων του ωρολογίου προγράμματος μπορεί να διατηρηθεί με την προϋπόθεση να δημιουργηθούν οι κατάλληλες διασυνδέσεις και προεκτάσεις με το περιεχόμενο της Θεματικής Εβδομάδας, αξιοποιώντας οδηγίες και υλικό από τον Φάκελο Εκπαιδευτικού Υλικού, (όπως σχέδια μαθήματος, δραστηριότητες, σύντομα σχέδια εργασίας και βιωματικές δράσεις) που είτε θα αντικαταστήσουν τη διδασκαλία μιας ενότητας του μαθήματος είτε θα αποτελούν προέκταση αυτής.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σύλλογος Διδασκόντων συζητά και αποφασίζει με ποιον τρόπο θα υλοποιηθεί η θεματική εβδομάδα λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τους διαθέσιμους πόρους της σχολικής μονάδας.
Παράλληλα, δύνανται να διοργανωθούν εντός του σχολείου και απογευματινές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των γονέων με τη συμμετοχή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Στις δράσεις αυτές συμμετέχουν και εκπαιδευτικοί σε εθελοντική βάση.

Επισημαίνεται ότι αφενός οι μαθητές/τριες υποχρεούνται να παρακολουθούν κανονικά τις δράσεις της εβδομάδας, αφετέρου ότι κατά την υλοποίηση δράσεων για τους μαθητές/-τριες από εκπροσώπους συνεργαζόμενων φορέων η παρουσία του/της διδάσκοντα/διδάσκουσας κάθε τμήματος είναι υποχρεωτική.


Η Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας χαιρετίζει την έκδοση της εγκυκλίου 


Η Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας χαιρετίζει την έκδοση της εγκυκλίου για τις «έμφυλες ταυτότητες» και συγχαρεί το υπουργείο Παιδείας για την κίνησή του αυτή.

Παράλληλα η Colour Youth, ανακοινώνει ότι «με την υποστήριξη της GLSEN, του Πολύχρωμου Σχολείου και του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) σκοπεύει εντός του πρώτου εξαμήνου του 2017 να διεξάγει έρευνα για το σχολικό κλίμα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ώστε να αναδείξει ακόμα περισσότερο και με επιστημονικό τρόπο το ζήτημα συμπεριληπτικότητας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση αλλά και του σχολικού εκφοβισμού».

Η Colour Youth – Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας καλεί το υπουργείο Παιδείας: «Να μην υποκύψει στις φωνές του συντηρητισμού, συναισθανόμενο τις ευθύνες του για μια συμπεριληπτική εκπαίδευση, και να μην αποσύρει την εγκύκλιο Φ20.1/220482/Δ2.
Να εκδώσει άμεσα εξειδικευμένη εγκύκλιο προς τις σχολικές μονάδες για διαχείριση ζητημάτων σεξουαλικού προσανατολισμού, ταυτότητας φύλου και χαρακτηριστικών φύλου όπως αυτή περιγράφεται σε επιστολή της οργάνωσης Πολύχρωμο Σχολείο που συνυπογράφεται από τις θεσμικές οργανώσεις προάσπισης των LGBTQI δικαιωμάτων και απεστάλη το Σεπτέμβριο του 2016 στο Υπουργείο Παιδείας και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής.
Να εισαγάγει σχολικό μάθημα για την σεξουαλική αγωγή, τις διάφορες σεξουαλικότητες και την ταυτότητα φύλου, με ορθή και αμερόληπτη γλώσσα. Το εν λόγω μάθημα προτείνεται να διδαχθεί στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ανεξαρτήτως ειδικότητας, όλοι/ες οι υπεύθυνοι/ες εκπαιδευτικοί να έχουν λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση».


Πειραιώς Σεραφείμ: «Προστατεύστε τα παιδιά από τη διαστροφή της προσωπικότητός τους»

Άμεση και σφοδρή ήταν η αντίδραση του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος έστειλε τη δική του εγκύκλιο για να αναγνωσθεί στους Ιερούς Ναούς τής Μητροπολιτικής του Περιφερείας την ερχόμενη Κυριακή. Με αυτήν, καλεί τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών Γυμνασίου να υποβάλουν δηλώσεις απαλλαγής των παιδιών τους από την θεματική εβδομάδα για την «αποδόμηση τών εμφύλων στερεοτύπων».

Διαβάστε παρακάτω μέρος της εγκυκλίου


“Σήμερα ὁ Σατανᾶς σηκώνει πάλι μὲ αὐθάδεια τὸ κεφάλι καὶ ἀπειλεῖ νὰ καταστρέψει ὅ,τι ὡραῖο, ὑψηλό, ἠθικό, πνευματικό, χριστιανικό, εὐαγγελικό, ἀποστολικό καί πατερικό, ἔχει κατορθωθεῖ κατὰ τὸ δισχιλιετὲς διάστημα τῆς ζωῆς καὶ δράσεως τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας.

Προσπαθεῖ νά ἐκτροχιάσει τόν ἄνθρωπο ἀπό τόν σκοπὸ τῆς δημιουργίας του πού εἶναι ἡ ὑποταγὴ τῆς σάρκας στὸ πνεῦμα, ἡ πνευματοποίηση καὶ ἡ κατά χάριν θέωση τοῦ ἀνθρώπου, καὶ ὄχι τὸ ἀντίθετο, ἡ σαρκοποίηση, ἡ ὑποταγὴ τοῦ πνεύματος στὴ σάρκα. Αὐτὸ ἀποτελεῖ ἀνατροπὴ τοῦ σχεδίου τοῦ Ἁγίου Τριαδικοῦ Θεοῦ γιὰ τὸν ἄνθρωπο.

Ὁ ἀντικείμενος Σατανᾶς θέλει τὸν ἄνθρωπο δοῦλο τῆς σάρκας, τῆς ἡδονῆς, τῆς ἁμαρτίας, ὄχι πνευματικό, ἀλλὰ ὑλικὸ δημιούργημα, σὰν τὰ ἄλογα ζῶα.

Ἡ Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία, ὡς Σῶμα Χριστοῦ, εἶναι τό ἰατρεῖο τῶν ψυχικῶν καί σωματικῶν παθῶν καί ἡ χώρα τῶν μεταποιουμένων ἁμαρτωλῶν, καί ὄχι τῶν σατανικῶς καί ἀμετανοήτως ἐμμενόντων στήν διαστροφή τῆς ἀληθείας καί τῆς ἀνθρωπίνης ἀξιοπρεπείας καί ὀντολογίας.

Διαχρονικά, ἡ Ἐκκλησία τοῦ Ἁγίου Τριαδικοῦ Θεοῦ, ἀγωνιζομένη ἐπί τῆς Γῆς, στηλιτεύει τήν πολυποίκιλη τραγικότητα τῆς εἰδεχθοῦς ἁμαρτίας, ὡς ἀποκοπῆς καί σχάσης ἀπό τήν κοινωνία μέ τόν Ζῶντα Θεό, τόν Δημιουργό τῆς ζωῆς, καί ὄχι τόν ἁμαρτωλό ἄνθρωπο, τόν ὁποίο περιθάλπει διά τῶν εὐχῶν καί τῶν ἱερῶν μυστηρίων της καί περιβάλλει μέ ἄφατη στοργή καί συμπάθεια, ἐφαρμόζοντας κατά περίπτωση καί τήν οἰκονομία, μέσω τῆς ὁποίας ρυθμίζει τήν ἐπιστροφή καί ἀνάνηψή του.

Ἡ Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία σέβεται τήν προσωπική καί ἰδιωτική ζωή κάθε προσώπου, ὡς ὑπεύθυνη ἐλεύθερη ἐπιλογή. Δέν ἔχει πρόθεση οὔτε νά ἐπέμβει ρατσιστικά οὔτε νά ἀναστείλει δικαιώματα καί ἐλευθερίες.

Ἡ ἀπενοχοποίηση, ὅμως, τοῦ ἐγκλήματος τῆς ἀνατροπῆς τῆς ἀνθρωπίνης ὀντολογίας καί φυσιολογίας, μέ τήν θεσμική ἀναγνώριση τῶν αἰσχίστων παθῶν τῆς ὁμοφυλοφιλίας σήμερα, τῆς παιδοφιλίας αὔριο (βλ. Ὀλλανδία) καί τῆς κτηνοβασίας μεθαύριο (βλ. Γερμανία), ἀποτελεῖ ἀσύγγνωστο καί τερατῶδες κακούργημα εἰς βάρος τοῦ αἰωνίου Θεοῦ καί τοῦ ἀνθρωπίνου προσώπου, τό ὁποῖο ἐξισώνεται πλήρως μέ τήν ὕβρη τῶν Σοδόμων καί Γομμόρων.

Ἡ ἀθώωση, ὑποστήριξη καί παρουσίαση τῶν αἰσχρῶν καί ἀτίμων παθῶν ὡς φυσιολογικῆς καταστάσεως καί ὡς ἁπλῆς διαφορετικότητος προσκρούει στήν πανανθρώπινη συνείδηση, ἡ ὁποία ἀνά τούς αἰῶνες γνωρίζει ὡς φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά τίς σχέσεις ἀνάμεσα στόν ἄνδρα καί τήν γυναίκα, στό ἄρσεν καί τό θῆλυ.

Αὐτή εἶναι ἡ ἀνθρώπινη φυσιολογία καί ὀντολογία. Κάθε ἄλλη σχέση ἀνατρέπει τήν ἀνθρώπινη ὀντολογία, ὡς παρά φύσιν ἐκτροπή, ἡ ὁποία δέν παρατηρεῖται οὔτε καί στά ζῶα, παρά τά κατασκευασθέντα «ντοκυμαντέρς» τοῦ Σιωνιστικοῦ συστήματος.

Ἰδιαίτερα ἡ Ἁγία Γραφή, πού ἐκφράζει τό θέλημα τοῦ Θεοῦ, τοῦ Δημιουργοῦ τοῦ ἀνθρώπου καί σοφοῦ Γνώστη τῆς ἀνθρωπίνης φύσεως, καταδικάζει τήν ὁμοφυλοφιλία ὡς πάθος, ἀτιμία καί ἀσχημοσύνη, τό ὁποῖο τιμωρήθηκε αὐστηρά μέ φωτιά καί θειάφι στήν πόλη τῶν Σοδόμων καί Γομόρων.

Γιά τό σύνολο τῶν Ἁγίων Πατέρων ἡ ὁμοφυλοφιλία εἶναι τό πιό σιχαμερό καί ἀκάθαρτο ἁμάρτημα καί ἀποτελεῖ μεγάλη ἀσέβεια πρός τόν Θεό - Δημιουργό τοῦ ἀνθρώπου σέ ἄρσεν καί θῆλυ καί βλάσφημη κατάργηση τοῦ Εὐαγγελίου.

Ἡ δημόσια προβολή τῆς ὁμοφυλοφιλίας, ἐκτός τοῦ ὅτι προσβάλλει τήν δημόσια αἰδώ καί τήν θρησκευτική μας συνείδηση, στέλνει πρός τούς νέους μηνύματα ἀνώμαλης σεξουαλικῆς συμπεριφορᾶς καί ἀποτελεῖ τορπίλλη στά θεμέλια τῆς ἑλληνικῆς οἰκογένειας καί τῆς κοινωνίας μέ τό ὀξύ δημογραφικό πρόβλημα, ἀλλά καί αἰτία ψυχοπαθολογικῶν διαταραχῶν στά παιδιά, πού θά ἀνατραφοῦν ἀπό ὁμοφυλοφιλικά ζεύγη, ὅπως ἐπιδιώκεται.

Στὸν νέο αἰώνα τῆς βασιλείας τοῦ Θεοῦ, ποὺ πραγματοποιεῖται μέσα στὴν ἱστορικὴ πορεία καὶ ζωὴ τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας, ἐγκαταλείπονται τὰ παλαιὰ πάθη, τὰ γήϊνα, τὰ σαρκικά, καὶ βιώνεται ἀπὸ τώρα, κατὰ τὶς δυνατότητες κάθε πιστοῦ, εἴτε μέσα στὸν εὐλογημένο θεσμὸ τοῦ γάμου ὡς ἐγκράτεια καὶ σωφροσύνη, εἴτε στὸν ἰσάγγελο βίο τῶν μοναχῶν μὲ τὴν ἀρετὴ τῆς παρθενίας, ἡ πορεία ἀπὸ τὸ «κατ᾽ εἰκόνα» στό «καθ᾽ ὁμοίωσιν», ἡ νίκη τοῦ πνεύματος ἐπὶ τῆς σάρκας, ἡ ἀγγελοποίηση τοῦ ἀνθρώπου στὴ θέση τοῦ φθονεροῦ καὶ ἐκπεσόντος ἀπὸ τὴν ἀγγελικὴ τάξη Ἑωσφόρου.

Ἀναφερόμενος ὁ Χριστὸς στὴν αἰφνιδιαστικὴ ἔλευση τῆς ἡμέρας τῆς κρίσεως, ποὺ θὰ ξαφνιάσει ὅσους ἀνέμελα καὶ ἀφρόντιστα ζοῦν μέσα στὶς ὑλικὲς καὶ σαρκικὲς ἀπολαύσεις, λέγει ὅτι θὰ πάθουν αὐτὸ, ποὺ ἔπαθαν πρὸ τοῦ κατακλυσμοῦ οἱ ἄνθρωποι, δίνοντάς μας ἔτσι ἀκριβέστατη εἰκόνα τῆς ὑλιστικῆς καὶ σαρκικῆς ζωῆς τους : «Ὥσπερ γὰρ ἦσαν ἐν ταῖς ἡμέραις τοῦ Νῶε ταῖς πρὸ τοῦ κατακλυσμοῦ τρώγοντες καὶ πίνοντες, ... ἄχρι ἧς ἡμέρας εἰσῆλθε Νῶε εἰς τὴν κιβωτόν, καὶ οὐκ ἔγνωσαν ἕως ἦλθεν ὁ κατακλυσμὸς καὶ ἦρεν ἅπαντας, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ Υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου».

Ὁ Εὐαγγελιστὴς Λουκᾶς προσθέτει καὶ τὸν τρόπο ζωῆς τῶν Σοδομιτῶν, ὅμοιο πρὸς τὴν ζωὴ τῶν ἀνθρώπων πρὸ τοῦ κατακλυσμοῦ : «Καὶ καθὼς ἐγένετο ἐν ταῖς ἡμέραις Νῶε, οὕτως ἔσται καὶ ἐν ταῖς ἡμέραις τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου· ἤσθιον, ἔπινον ἄχρι ἧς ἡμέρας εἰσῆλθε Νῶε εἰς τὴν κιβωτόν, καὶ ἦλθεν ὁ κατακλυσμὸς καὶ ἀπώλεσεν ἅπαντας.

Ὁμοίως καὶ ὡς ἐγένετο ἐν ταῖς ἡμέραις Λώτ· ἤσθιον, ἔπινον, ἠγόραζον, ἐπώλουν, ἐφύτευον, ᾠκοδόμουν· ᾗ δὲ ἡμέρᾳ ἐξῆλθε Λὼτ ἀπὸ Σοδόμων, ἔβρεξε πῦρ καὶ θεῖον ἀπ᾽ οὐρανοῦ καὶ ἀπώλεσεν ἅπαντας».

ΣΧΟΛΙΑ (122)

katerina

ένα αξιόλογο δοκίμιο το οποίο πρεπει να διδαχθεί στις πρώτες τάξεις του δημοτικού είναι το αριστούργημα το παλαμάρι του βαρκάρη

2οΛυκειο Αμπελοκηπων

παιδια εγω γεννηθηκα γιωργος, αλλά αποφασισα να γινω τζινα και απο τωρα θα πηγαινω σχολειο με φουστα και γοβες!

ΨΙΤ ΓΙΑΒΡΟΓΛΟΥ

ΤΗΝ ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ....ΚΩΣΤΙΚΑ.

stp

Κάποτε πριν από χρόνια πηγαίναμε στις συγκεντρώσεις της νεολαίας του ΚΚΕ εσ. για να βρούμε γκόμενες , τώρα θα πηγαίνει κάποιος στο ΣΥΡΙΖΑ γιατί εκεί θα βρίσκουν άνδρες, γυναίκες, και Βιολογικό και Κοινωνικό Φύλο. Το κοινωνικό φύλο μου αρέσει, σου δίνει άλλο αέρα, προοδευτικότητα, ανοιχτό μυαλό, μετεξέλιξη, μην ξεχνάμε πως καταγόμαστε από τον πίθηκο, γίναμε άνθρωποι και τώρα εξελισσόμαστε σε κοινωνικό φύλο. Αντε και παρακάτω.

ΑΝΔΡΕΑΣ str8

τα 12 πρωτα "μαθηματα" ειναι ολα περι χομο καταστασεις..............τα υπολοιπα δεν θα προλαβουν να τα κανουν!

Ξυλουργός MSc

Η ανοχή στο διαφορετικό και ο σεβασμός των ερωτικών επιλογών του κάθε ανθρώπου είναι το αντικείμενο της εκπαιδευτικής δράσης και όχι το πως θα γίνουν τα παιδιά γκέι. Να μη γίνονται κανίβαλοι αύριο όταν συναντούν στη ζωή τους κάποιον/α γκέι. Από την άλλη περιμένω απ' το υπουργείο να δείξει το ίδιο ενδιαφέρον στο να μάθουν τα παιδιά να σέβονται και κάθε άλλη διαφορετικότητα, να μάθουν να τηρούν τους νόμους, να σκέφτονται και να συζητούν. Αν κάποιος πρόκειται να μας ξελασπώσει απ' το χάλι που είμαστε θα είναι αυτή η γενιά και για να το κάνει οι τρόποι μας δεν επαρκούν. Κύριοι του υπουργείου είναι ευθύνη σας τα παιδιά αυτής της γενιάς εκτός από ανοιχτόμυαλα και ανεκτικά να μάθουν να είναι σωστοί πολίτες, τίμια και εργατικά άτομα. Να μάθουν να ιεραρχούν τις προτεραιότητές τους, να βάζουν στόχους, να δημιουργούν και να βελτιώνονται. Να αποκτήσουν ενδιαφέροντα-χόμπυ δημιουργικά, να αγαπήσουν μια τέχνη ή επιστήμη, να τους δώσετε την ευκαιρία να κάνουν επάγγελμα αυτό που αγαπούν (και όχι ό,τι τους κάτσει στις πανελλαδικές) και να προσπαθούν να γίνουν οι καλύτεροι σε αυτό. Αυτά θα πρέπει να θέσετε ως προτεραιότητα εκεί στο υπουργείο σας.

Mariaq

Και ποιός γονιός δίνει το δικαίωμα σε οποιονδήποτε να διαπαιδαγωγήσει γενετικά τα παιδιά του; Όταν ξυπνήσουν οι γονείς για το έγκλημα που πάει να περάσει στις πλάτες των ανήλικων με το πρόσχημα της "ευαισθητοποίησης" (=σε ό,τι διαστροφή κυκλοφορεί γύρω μας) τότε θα τα μαζεύουν άρον-άρον. Να'ναι καλά ο Πειραιώς που με τη Δήλωση Απαλλαγής που προτείνει, δίνει ευκαιρία στο μέσο γονιό να εκφράσει στο σύλλογο καθηγητών αλλά και παραπάνω όλα αυτά που θέλει να πει και δεν μπορεί λόγω ανεπαρκούς ενημέρωσης ήέλλειψης μόρφωσης ή ικανόντητας να διαβάζει πίσω απ'τις γραμμες: αυτό που λένε σήμερα "αποδόμηση στερεοτύπων" αύριο θα είναι: ή αποδέχεσαι ως φυσιολογική τη στάση του ομοφυλόφιλου, ή είσαι ελέφαντας.

Διατι

Ταράζεται η εκκλησία ;Σήμερα αυτή την στιγμή ,διδάσκει Τον Λογο Του Θεου;Διδασκει την Καινή Διαθηκη;Και ας πάρουμε τους πολιτικούς τους σημερινούς ,και τους πολίτες της Ελλάδας μας.Τους εδιδαξε από την παιδική ηλικία Ποιος Ειναι Ο Χριστός ;Τι είναι αναγέννηση ;Τι είναι Πασχα;Τι είναι Αγία Κοινωνια ;Τι είναι Το Καταπετασμα που εσχισθει από πάνω έως κάτω ,Όταν ο Ιησούς είπε Τετελεσται.Τι πάει να πει Τετελεσθαι;Οι επίσκοποι ,οι πρεσβύτεροι ,οι διάκονοι ,έχουν τα προσόντα ,που έχει δώσει ο Απ.Παυλος ;Αποτέλεσμα πνευματικό σκοτάδι στην Ελλάδα μας !!!Αραγε υπάρχει λύση ;Απαντά ο ίδιος ο Θεος Αν πάρουμε λάθος δρόμο ,επιστροφή στην Αφετηρία ,και Ξεκινούμε Νέα Πορεία .Θα έχει πόνο ,πρέπει τα είδωλα να βγουν από τα κτήρια που μαζεύεται η Εκκλησία του Χριστού ,διότι Εκκλησία είναι οι ψυχές ,και όχι τα κτήρια ,τέλος τα μνημόσυνα ,Τέλος οι 3 γάμοι ,τέλος οι κατηγορίες γάμων ,τέλος ο νηπιοβαπτισμος ,Ο άνθρωπος αφού διδαχθεί τον Λόγο του Θεού ,θα αποφασίσει μόνος του ,αν θέλει να γίνει Χριστιανός .Ο Ιησούς είπε οποίος θέλει να με ακολουθήσει ,πρέπει να πάρει μαζί του τον σταυρο.Δεν πίεσε κανέναν με το ζόρι να γίνει Χριστιανός .

AYTA TA ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ???

ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ αυτους που απεργαζονται τετοια ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ δεν θα ελεγες τετοιες ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.τα μυστηρια της εκκλησιας ειναι 7 Αν δεν ξερεις να μαθεις.οσοι προσπαθησουν ειτε ΙΕΡΕΙΣ ΕΙΤΕ ΔΕΣΠΟΤΕΣ,να αλαξουν τις γραφες με την ΝΕΩΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ αυτοι θα εχουν ΑΙΩΝΙΟΝ ΠΥΡ.θα δοσουν λογο και για ολες τις ψυχες που πηραν στον λαιμο τους.ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥ ΤΙΟΥΜΠ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ??ενα κλικ ειναι..ΔΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.οσο γιαυτους τους ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ, αυτοι ερχεται η τιμωρεια τους, ενας, εναμιση χρονος εμεινε...

Με

Σεβασμό στο πρόσωπο σου,Γνωρίζεις ποιος είναι ο Ιησούς Χριστός ;Αυτά που έχω γράψει ,δεν είναι από τον εαυτό μου,είναι η Διδασκαλία του Ίδιου του Κυρίου η οποία ,Είναι γραμμένη στην ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ .Μελετησε την Διδασκαλία Του,και άφησε Τον Να σου Αποκαλυφθεί στην ζωή σου

ΕΙΣΕ ΕΝΑΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ

Μαρτυρας του ΓΧΒΕ εισαι και τα λες αυτα....τουτεστιν σιωνισταρας που εργαζεσαι για αλλα συμφεροντα...αυτα που γραφεις ειναι ολα μπουρδες της χιλιαστικής προπαγανδας....αντε προσκυνα τον Εβραίο Ρωσσελ σου και εμπα στην τρυπα σου φιδι...

Σου

Απάντησα ,με λεπτομέρειες ,αλλά μάλλον δεν εγκρίθηκε .ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ

doctor

Πάλι δεν ακολούθησες την θεραπεία που σου χορήγησα και ιδού τα αποτελέσματα!!!! ουάου!

Pizzagate

Αυτά είναι τα καραγκιοζιλίκια των Δημοκρατικών του Ομπάμα, της Κλίντον και της Μερκελ και ουρά τους τα, συριζοαριτεριλικια. Διασπούν την κοινωνία και αποδιοργανώνουν τις οικογένειες . Ήδη μιλούν για τα δικαιώματα των παιδεραστων, πως η παιδεραστία είναι σεξουαλικη επιλογή και για το δικαιώματα των παιδιών από 4 και πάνω στην σεξουαλικη συνεύρεση!! Δεν κάνω πλάκα αυτά. Κανονικόποιυν την παιδοφιλία και κάθε μορφή ανωμαλίας. Εντωμεταξύ τα Wikileaks εδώ μήνες έχουν βγάλει τα μεηλ του podesta ,δεξιού χεριού της Κλίντον και άλλων δημοκρατικών που υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις παιδοφιλικου κυκλώματος και έχουν ονομάσει το σκάνδαλο pizzagate (κωδική ονομασία για παιδοφιλία) ή Pedogate. Δείτε να φρίξετε. Η παρακμή της Δύσης ρωμαϊκού τύπου και ως γνωστόν η καλλιέργεια της ακραίας ελευθεριότητας και όχι του μέτρου οδηγεί σε ακραίους συντηρητικούς σχηματισμούς. Δεν θα μου κάνει εντύπωση μια παραδοσιακά συντηρητική θρησκεία όπως ο Χριστιανισμός που μοιάζει να υπαναχωρεί στη Δύση στα πλαίσια της κανονικοποίησης κάθε ανωμαλίας θα φανει ανεπαρκής και θα δώσεΙ τη θέση σε πιο υπερσυντηρητική σχήματα ισλαμικού τύπου. Τέτοιες ακρότητες έκανε και η ελίτ της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και υιοθετήθηκε ένα υπερσυντηρητικο θρησκευτικό σχήμα για την τότε εποχή, όπως ο .Χριστιανισμός . Προσοχή, άλλο σέβομαι της σεξουαλικές επιλογές και όχι όλες , (κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η παιδοφιλία ή κτηνοβασία είναι επιλογή γιατί την κανονικοποιει) κι αλλο την επιβάλλω. Αντί να μαθαίνουν τα παιδιά πως είναι να έχεις οικογένεια, τι σημαίνει η ανατροφή ενός παιδιού, πως να είναι οι άντρες κύριοι και οι γυναίκες κυρίες τους τους αποπροσανατολίζουν με τα δικαιώματα του νηπίου να διαλέξει σεξουαλικη ταυτότητα και λοιπές παπαρολογιες

Ο

Λόγος του Θεού δεν αλαζει.Αν μελετήσεις την Διδασκαλία του Ιησου Χριστού ,θα καταλάβεις ,ότι οι χριστιανικές θρησκείες ,απέχουν μακρια από Την Διδασκαλία Του.Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ.Το μόνο έγκυρο Βιβλίο είναι Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ .Αν γνωρίζεις καλά την ελληνική γλώσσα ,να μελετάς το κείμενο η τις εγκεκριμένες μεταφράσεις ,και όχι τις παραφρασεις.Ειναι τιμή για την Ελλάδα ,που Το Ευαγγελιο γράφτηκε στην Ελληνική Γλώσσα .Ειναι η τροφή της ψυχής μας.Εκει θα γνωρισεις ,παράδειγμα ,ότι το ανδρόγυνο ,Άνδρας+Γυναίκα = 1

Το pizzagate

η Καθολική εκκλησία και το Dark Web είναι αυτή την στιγμή τα μεγαλύτερα κυκλώματα ψυχανώμαλων στον κόσμο. Βρίσκονται παντού και έχουν απλωθεί σαν καρκίνος. Δυστυχώς ο κόσμος είναι αδαής, ανημέρωτος και δεν παρακολουθεί τι γίνεται έξω, με τα ΜΜΕ να φιλτράρουν τα πάντα και τα στόματα να μην ανοίγουν αφού είναι απλωμένοι παντού. Τώρα γίνεται αγώνας απο θύματα να δωθεί δημοσιότητα αλλά οι pussyhats, οι φέμεν και οι τρανς έχουν μεγαλύτερη αξία απο τους ψυχανώμαλους που αυξάνονται με γεωμετρικό ρυθμό. Οι βιασμοί, η ανωμαλία και οι φόνοι κατέληξαν ρουτίνα. Έχει δημιουργηθεί μία ελιτ που προσπαθεί να φέρει στον κόσμο την ασύδοτη σεξουαλικότητα, την ανωμαλία, την κατάρρευση της οικογένειας και την λαθροπολιτισμική εισβολή σαν ιδανικό. Περάσαμε απο τον ακραίο συντηρητισμό που σαφώς ήταν λάθος, στην ακραία ελευθερία χωρίς ισοροπία σε τίποτα που πάλι είναι λάθος. Παιδεραστές,σατανιστές, κτηνοβάτες, ότι φρικιό κρυβόταν τώρα αναδύεται και ζητά δικαιώματα. Αργά ή γρήγορα αυτό το κατεστημένο θα συγκρουστεί με όσους αντιστέκονται σε αυτό. Φοβάμαι για το μέλλον. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ τα παιδιά σας.

Victor

Τέτοιες κοινωνίες χαλαρών ηθών υπήρξαν αρκετές στην ανθρώπινη ιστορία αλλά όλες είχαν γρήγορο και άσχημο τέλος.

ΑΠΟΡΙΑ

Δηλαδη θα γραφουν και εξετασεις οι μαθητες σε αυτα τα θεματα; οπως... το να γυαλιζεις το πομολο ειναι κακο; να χαιδευεις το δελφινι; τη βατα πρεπει να την καιμε η οχι; δυο μπριζες ταιριαζουν; ...ρε τι αλλο θα δουμε.... και χτες απορουσα πως ο συριζα στις δημοσκοπισεις παιρνει 15-19% ακομη, να τελικα απο που προερχοντε οι ψηφοφοροι αυτοι!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

loizou

Οργή προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του «Πρώτου ΘΕΜΑτος» για τη Μυρσίνη Λοΐζου, που έπαιρνε τη σύνταξη της μητέρας της επί 5,5 χρόνια - Πώς σχολιάζουν οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης

7